Forum Logo




Shane Larkin İnanılmaz Oynadı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Haziran 2022, 11:10   #1
Çevrimdışı
Shane Larkin İnanılmaz Oynadı




Shane Larkin İnanılmaz Oynadı
Www.TrendForum.Net

Shane Larkin İnanılmaz Oynadı; Anadolu Efes, Galatasaray Nef Karşısında Final Biletini Kaptı



Basketbol Süper Ligi’nde Anadolu Efes ile Galatasaray Nef finale çıkmak için kozlarını paylaştı.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

ING Basketbol Süper Ligi’nde yarı final serisi 5. maçında Anadolu Efes ile Galatasaray Nef kozlarını paylaştı. Ev sahibi ekip Shane Larkin önderliğinde maçı 104-77 kazandı.

Bu sonuçla seride durumu 3-2’ye getiren Anadolu Efes finale yükseldi. Anadolu Efes‘in finaldeki rakibi Fenerbahçe Beko olacak.

Anadolu Efes‘te Shane Larkin 28 sayı – 6 asist – 4 ribaund ile maçın yıldızı olurken Bryant Dunston ve Vasilije Micic 14, Chris Singleton 10 sayıda oynadı. Elijah Bryant da 13 sayı – 10 ribaund ile mücadele etti.

Galatasaray Nef’te Dee Bost 14 sayı – 4 asist – 4 ribaund ile mücadele ederken Maurice Ndour 20 sayı – 5 ribaund, Sadık Emir Kabaca da 11 sayıyla oynadı. Melo Trimble 10, Kerry Blakcshear da 7 sayıyla maçı tamamladı.

Maçın Hikayesi:

Karşılaşmaya ev sahibi ekip iyi başladı ve Anadolu Efes, Vicic ve Larkin’in sayılarıyla 5-0’lık seri yakaladı. Bu seriye karşılık Dee Bost ve Sadık Emir Kabaca’nın üçlükleriyle 8-0’lık bir seri yakalayan Galatasaray, skoru 5-8’e getirdi. Sarı-kırmızılılar Melo Trimble ve Sadık Emir Kabaca’nın sayılarıyla da televizyon molasına 11-15 önde girdi. Kıran kırana geçen karşılaşmada çeyreğin sonunda Elijah Bryant’ın faul çizgisinden bulduğu sayılarla çeyreğin skorunu belirledi ve ilk 10 dakika 26-26 eşitlikle tamamlandı.

İkinci çeyreğe Galatasaray, Dee Bost’un sayılarıyla başlarken sarı-kırmızılılarda Göksenin Köksal yaşadığı sakatlığın ardından kenara geldi. Anadolu Efes, Shane Larkin ve Chris Singleton’ın sayılarıya skoruda 33-30 üstünlüğü ele geçirdi. Galatasaray’ın hücumda tıkandığı bölümde Efes, Vasilije Micic ve Elijah Bryant’ın sayılarıyla farkı 7’ye çıkardı: 39-32. Galatasaray bu bölümde Sadık Emir Kabaca’nın dış atışlarda bulduğu isabetlerle skor üretirken Ndour’un pota altından bulduğu sayıyla da farkı 1’e indirdi: 43-42. İlk yarının sonunda Anadolu Efes’te Bryant Dunston pota altında geçit vermezken Shane Larkin gönderdiği üçlükle skoru belirledi: 51-42.

İkinci yarıya Galatasaray, Ndour’un sayılarıyla başlasa da Anadolu Efes 5-0’lık bir seri yakaladı ve farkı 12’ye çıkardı: 56-44. Lacivert-beyazlılar rakibi karşısında farkı açmaya devam ederken Vasilije Micic yaşadığı sakatlığın ardından gözyaşları içinde soyunma odasının yolunu tuttu. Galatasaray’ın hücumda skor üretmekte zorlandığı bölümde Anadolu Efes, Shane Larkin önderliğinde dış atışlarda alev aldı ve farkı açmaya devam etti. Efes, Larkin’in çeyreğin sonunda gönderdiği üçlükle de skoru 81-53’e getirdi.

Son çeyrekte de skor üstünlüğünü koruyan Anadolu Efes, rakibinin geri dönmesine izin vermedi. Lacivert-beyazlılar rakibini 104-77’lik skorla mağlup etmeyi başararak finale yükselen taraf oldu.

Çeyrek skorları:

1. çeyrek: 26-26
2. çeyrek: 51-42
3. çeyrek: 81-53
4. çeyrek: 104-77
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
larkin, oynadı, shane, İnanılmaz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Elie Okobo Müthiş Oynadı; ASVEL, Dijon Karşısında İkinci Maçı da Kazandı KoJiRo Basketbol 0 04 Haziran 2022 18:00
Sertaç Şanlı Şahane Oynadı; Barcelona İlk Maçta Badalona’yı Farklı Yendi KoJiRo Basketbol 0 04 Haziran 2022 17:57
Al Horford Büyük Oynadı; Rekorların Kırıldığı Maçta Celtics, Warriors’ı Son Çeyrekte KoJiRo Basketbol 0 03 Haziran 2022 20:26
Sasha Vezenkov Müthiş Oynadı KoJiRo Basketbol 0 01 Haziran 2022 22:04




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net