Forum Logo




Ergin Ataman: “EuroLeague’de Dahil En Zorlandığımız Seri Oldu”


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Haziran 2022, 11:15   #1
Çevrimdışı
Ergin Ataman: “EuroLeague’de Dahil En Zorlandığımız Seri Oldu”




Ergin Ataman: “EuroLeague’de Dahil En Zorlandığımız Seri Oldu”
Www.TrendForum.Net



Ergin Ataman, Galatasaray Nef maçının ardından konuştu.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

ING Basketbol Süper Ligi’nde Galatasaray Nef’i mağlup ederek finale yükselen Anadolu Efes‘te koç Ergin Ataman maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman şu ifadeleri kullandı:

“Bu serinin final maçıydı. Bugün gerçek gücümüzü ortaya koyduk. Burada ben Galatasaray takımını tebrik ediyorum. Çünkü gerçekten maçtan önce oyuncularıma da söyledim bundan önceki maçlarda çok saygı duyulacak bir mücadele gösterdiler. Bu sezon EuroLeague dahil en zorlandığımız seri bu oldu. Bugün çok iyi konstanre olduk. Bu akşam farklı bir rotasyonla sahaya çıktık, daha sert oynamaya çalıştık. Tabii ki bunda Galatasaray’da da Göksenin Köksal‘ın çıkmasıyla birlikte savunmada direnci kayboldu. Onlar için büyük bir kayıp oldu. Bizim için de Micic’in çıkması kayıp oldu ama o anda maçı kırmıştık zaten. Galatasaray’ı kutluyorum. Yarı finale renk kattılar. Umarım basketboldaki bu atılımları artarak devam eder ve Avrupa’dan bir kupa da Galatasaray’dan gelir.

Bir kere Türk Basketbolu’na heyecan ve renk katan bir seri oldu. Biz serinin ilk maçında çok konsantrasyon eksilikliğiyle, rehabet ile başladık ve Galatasaray’dan fark yedik. Sonrasında normal oyunumuzu oynamaya başladık ama Galatasaray’dan çok saygı duyulacak bir mücadele geldi. Özellikle bundan önceki bütün maçlarda müthiş bir sertlik, savunma konsantrasyonu ve hücumda akıllı oyunla seriyi 5. maça getirdiler. Bu serinin final maçıydı ve biz bunun farkındalığıyla sahaya çıktık. Farklı bir kadro yapısıyla sahaya çıktık. Bugün iki 4 numarayı kullandık. Sezonun flaş oyuncusu Pleiss’ı dışarıda bıraktık. Daha sert olmayı planlamıştık. Nitekim planlarımız tuttu ve ilk çeyrek dışında daha iyi savunma yaptık. İlk yarının sonundan itibaren de Micic’in skorer oyunu daha sonra ona Larkin’in de katılmasıyla da zaten maçı kırdık. Tabii ki Micic’in sakatlanması bizi sıkıntıya soktu. Şu anda ne durumda bilemiyorum. İşin gerçeği şu Galatasaray’da da Göksenin Köksal‘ın sakatlanıp çıkmasıyla onların da savunma direnci oldukça kırıldı. Bu da bize avantaj sağladı. Güzel bir seri oldu. Galatasaray takımını da bu sezon gösterdiği mücadele, oynadıkları basketbol, kattıkları heyecan için kutluyorum.

Valla Fenerbahçe‘nin durumunu bilemem ama biz yorgunuz. Bu bir gerçek. Bakın EuroLeague şampiyonluğu biteli bugün ikinci haftası. Biz bu iki hafta içinde Karşıyaka’yla çeyrek final maçı oynadık, 5 tane de Galatasaray ile yarı final maçı oynadık. 6 tane çok önemli, çok sert maç oynadık. Yorgunuz şu anda ama vakit var. İki günlük bir ara var. Yarın takım tamamen dinlenecek. Fenerbahçe tabii ki çok iyi bir takım. Ligin birincisi ve saha avantajı sahibi ama biz de son şampiyonuz. Güzel bir şampiyonluk serisi olacağını ümit ediyorum.”
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ataman, dahil, ergin, oldu”, seri, zorlandığımız, “euroleague’de


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
EuroLeague Efsanesi Paulius Jankunas Basketbola Veda Etti! KoJiRo Basketbol 0 04 Haziran 2022 17:50
Virtus Bologna’nın Hedefi EuroLeague Final Four’u! KoJiRo Basketbol 0 03 Haziran 2022 20:16
Ergin Ataman, NBA Takımlarının Radarında! KoJiRo Basketbol 0 01 Haziran 2022 21:46
Ergin Ataman, Burak Elmas'tan özür diledi! KoJiRo Galatasaray 0 30 Mayıs 2022 21:50
Yük taşıma robotu AKİBA, seri üretime geçiyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 23 Mayıs 2022 20:21




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net