Forum Logo




Ioannis Papapetrou: “Bunun Bir Parçası Olduğum İçin Utanıyorum!”


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Haziran 2022, 09:41   #1
Çevrimdışı
Ioannis Papapetrou: “Bunun Bir Parçası Olduğum İçin Utanıyorum!”




Ioannis Papapetrou: “Bunun Bir Parçası Olduğum İçin Utanıyorum!”
Www.TrendForum.Net



Panathinaikos kaptanı Papapetrou, olaylı Larissa maçının ardından konuştu.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Yunanistan Ligi yarı finali dördüncü maçı, Panathinaikos ile Larissa arasında oynandı. Panathinaikos, maçın son beş dakikasında hiç sayı bulamadı ve sahadan mağlup ayrıldı. Larissa, seriyi son maça taşıdı.

Fakat karşılaşmada basketbolun önüne geçen olaylar yaşandı.

Ev sahibi taraftarlarla (4.000) dolu olan spor salonundaki ortam, orada bulunan herkes için dayanılmazdı. Yunanistan’ın 30 Haziran’da Büyük Britanya ile oynayacağı maça ev sahipliği yapacak olan salon, klimanın bozulmasıyla birlikte boğucu bir hal aldı. Sonuç olarak, sıcaklık 35 dereceye kadar yükseldi.

Bu da yetmezmiş gibi, Panathinaikos’un kaptanı Ioannis Papapetrou kötü bir gün geçirdi. Skoru 29-30 yapan şutundan sonra Yunan forvetin, bacağına bir reklam panosu düştü. Nemanja Nedovic ve Leonidas Kaselakis, takım arkadaşlarının sayısını kenarda kutlarken, reklam panosunu sallayarak düşmesine neden oldular.

Papapetrou soyunma odasına gitti, bacağına dikiş atıldı ve maçı bitirmek için geri döndü.

Ancak, bitime yedi dakikadan az bir süre kala takımı 61-57 öndeyken, 28 yaşındaki oyuncu beşinci faulü alarak oyundan atıldı. Bu faul kararı, Papapetrou’yu öfkelendiren ve Panathinaikos benchine teknik faullere mal olan şüpheli bir düdüktü.

Bu noktadan sonra, Panathinaikos sadece bir sayı attı ve böylece Larissa’ya karşı daha fazla direnç göstermeden yenik düştü (74-62).

Maçın sonunda Panathinaikos baş antrenörü Giorgos Vovoras gerçekten öfkeliydi ve bu öfkesini hakemlerden çıkardı. Koç, maçın bu şartlar altında oynanmaması gerektiğini söyledi.

Zorlu bir maç geçiren Papapetrou ise maç sonu açıklamasında ilk olarak şu sözlere yer verdi:

“Maç hakkında konuşmaya gerek yok. Fakat ilk olarak Larissa’yı tebrik etmek istiyorum. İnanılmaz bir çaba sarf ediyorlar ve güzel basketbol oynuyorlar.”

Papapetrou, sahadaki güvenlik önlemlerinin yetersizliğinden yakındı:

“9 yıldır profesyonelim ve Yunanistan’ın en iyi iki takımında oynadım. Şimdi, reklam panosunun düştüğü bir spor salonunda oynayabiliyorum ve devre arasında dizime dikiş atmam gerekiyor. Bunun nedeni, güvenlik önlemlerinin olmaması ve panonun kum torbalarıyla desteklenmesidir.”

Takım kaptanı, bugün yaşananlardan ötürü Yunan basketbolu adına oldukça üzgündü:

“Spor salonundaki sıcaklık 50 dereceydi; Oyuncular oynayamıyor ve hala Yunan basketbolundan bahsediyoruz. Kaybetmek ya da kazanmak, umursadığım son şey. 28 yaşındayım, bu ülkede 9 yıldır her iki tarafta da oynadım. Basketbol, Yunanistan’ın en iyi sporu olması gerekiyor ve bunların gerçekleştiğini görüyoruz.”

Panathinaikos’un kaptanı hakem yönetimine de değinmek istedi ancak kendini kısa bir açıklamayla sınırladı:

“Bir şey daha var: Sahadaki oyuncular maç yönetimi hakkındaki görüşlerini dile getiremiyorlar, ancak herkes ne olduğunu gördü. Bunun hakkında konuşmak istemiyorum, çünkü konuşursam maalesef cezalandırılacağım. Bu şeyin bir parçası olmaktan utanıyorum. Utanıyorum, utanç verici!”
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, ioannis, olduğum, papapetrou, parçası, utanıyorum”, İçin, “bunun


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İmza vs İçin PNG Arşivi Astrea Grafik ve Photoshop Dünyası 166 20 Ocak 2024 02:25
Sinirinin Yatışması İçin Ne Yaparsın? Beatrice Kafamıza Göre 5 15 Kasım 2022 16:00
Ioannis Papapetrou ve Georgios Papagiannis Taşıdı; Panathinaikos, Larissa’yı Devirdi KoJiRo Basketbol 0 04 Haziran 2022 18:02
İDDİA: CSKA Moskova’nın Yeni Koç Adayı Ioannis Sfairopoulos KoJiRo Basketbol 0 02 Haziran 2022 21:22
God of War İçin AMD FSR 2.0 Güncellemesi Geldi KoJiRo Oyun Haberleri 0 01 Haziran 2022 20:00




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net