Forum Logo




Warriors GM’i Bob Meyers: “Curry’i Savunmak Zorunda Olmamız Üzücü”


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Haziran 2022, 13:38   #1
Çevrimdışı
Warriors GM’i Bob Meyers: “Curry’i Savunmak Zorunda Olmamız Üzücü”




Warriors GM’i Bob Meyers: “Curry’i Savunmak Zorunda Olmamız Üzücü”
Www.TrendForum.Net



Warriors GM’i Bob Meyers, gün geçtikçe büyüyen Stephen Curry efsanesi hakkında konuştu.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Stephen Curry, neslinin en iyi oyuncularından biridir. Kariyeri ne kadar uzun sürerse, insanlar onu o kadar çok takdir ediyor. Normal sezonda yaşadığı bazı zorluklara rağmen, Curry kendisini tüm zamanların en iyi oyun kurucularından biri olarak kabul ettirdi.

Şu anda Steph’in tarihin en iyi basketbolcuları masasındaki koltuğu güvende. 34 yaşındaki yıldız oyuncu, takım başarılarının dışında bireysel başarısıyla da bu koltuğu sağlamlaştırıyor.

2022 NBA Finallerinin ikinci maçında 29 sayıyla takımını galibiyete götüren Curry, bugüne kadar finallerde 30 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 268 sayı, 6.1 asist, 5.7 ribaunt ve %59.1 şut verimliliği ile oynayan Curry, pek bilinmeyen bir başarıya sahip.

NBA Finallerinde en az 25 sayı – 5 ribaunt – 5 asist ve %55 şut verimliliği istatistiklerini yakalayan yalnızca üç oyuncu var. Bunlar: Michael Jordan, LeBron James ve Stephen Curry.

Bir radyo programına konuk olan Warriors Genel Menajeri Bob Meyers, insanların neden Curry’nin başarılarını küçümsediğini merak ediyor. Meyers, hala Curry’i savunmak zorunda oldukları için üzüldüğünü dile getirdi:

“Ben de anlamıyorum. Onu savunmak zorunda olmamız çok üzücü. Bu adam her şeyi yaptı. Bu seneki finalleri unutun. O bunu zaten çoktan yaptı. Burada kendini zaten kanıtladı. Kanıtlamaya devam etmesi gereken başka ne var bilmiyorum. Bu istatistiği gördüm, gerçekten muazzam. Ama bu neden hayret verici? Neden herkes, ‘Curry zaten bu adamlar kadar iyi’ demek yerine ‘Aman tanrım, Steph’in bu rakamlara sahip olduğunu bilmiyordum’ diyor.

O bunu hep yapıyor. Bu, onun sekiz yıl içindeki altıncı finali. Onu izlemedik mi? Onu normal sezonda izlemedik mi? Kıskançlık olup olmadığını bilmiyorum fakat insanların Curry’nin yaptıklarını fark etmemelerine neden olan şeyin ne olduğunu anlamıyorum.”

Warriors, lig tarihinde oybirliğiyle MVP seçilen tek isim olan Curry’nin etrafını olağanüstü parçalarla çevirdi. Bu aslında yönetimin büyük ustalığı olsa da, izleyicilerin gözünde Curry’nin yaptıklarını değersizleştirebiliyor.

Curry, hala üst düzey oynadığı ve diğer takımların şampiyonluk umutlarını mahvettiği sürece, nefret her zaman ona yönelecektir. Fakat hak ettiği övgülerin ileride kendisine ulaşacağına şüphe yok. Efsanelerin büyüklüğü, emekli olduklarında daha iyi anlaşılır her zaman. Curry için de aynı durum geçerli. Ancak emekliliği düşünmek için henüz erken. Çünkü Curry’nin özgeçmişini daha da genişletmek için hala yakıtı var.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bob, gm’i, meyers, olmamız, savunmak, warriors, Üzücü”, zorunda, “curry’i


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Stephen Curry Taşıdı; Warriors, Celtics Karşısında Eşitliği Yakaladı KoJiRo Basketbol 0 06 Haziran 2022 09:44
Charlotte’ta Arayış Sürüyor: Koç Pozisyonu İçin En Ciddi Aday Warriors’tan! KoJiRo Basketbol 0 04 Haziran 2022 17:55
Al Horford Büyük Oynadı; Rekorların Kırıldığı Maçta Celtics, Warriors’ı Son Çeyrekte KoJiRo Basketbol 0 03 Haziran 2022 20:26
Warriors 7'nci, Celtics 18'inci NBA Şampiyonluğu Peşinde KoJiRo Basketbol 0 01 Haziran 2022 21:42




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net