Forum Logo




Shaq’tan Kevin Durant’e Taş: “Böyle Olduğunu Bilsem Ben de Bulls’a Giderdim”


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Haziran 2022, 13:44   #1
Çevrimiçi
Shaq’tan Kevin Durant’e Taş: “Böyle Olduğunu Bilsem Ben de Bulls’a Giderdim”




Shaq’tan Kevin Durant’e Taş: “Böyle Olduğunu Bilsem Ben de Bulls’a Giderdim”
Www.TrendForum.Net



Shaquille O’Neal, Kevin Durant’in Warriors kararı hakkında konuştu.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

2015-16 NBA sezonu, yaşattığı tüm tarihi anlardan ötürü gelmiş geçmiş en iyi NBA sezonu olarak kabul edilir. O seneki playoffların ardından Kevin Durant’in Warriors‘a gittiğini düşünürsek, gerçekten de unutulmaz bir sezondu.

Son şampiyon Warriors, 2015-16’da 73 galibiyet ile Bulls‘un “kırılmaz” denilen rekorunu kırmış ve o rüzgarla playofflara girmişti. Fakat Durant’li Oklahoma, konferans finallerinde Warriors karşısında 3-1 öne geçip zoru başarmaya çok yaklaşmıştı. Ancak zoru başaran taraf Warriors oldu ve 3-1’den dönüp finale çıktılar.

Bu tarihi serinin ardından Oklahoma ile sözleşmesi sona eren Durant, Warriors’a gitme kararı almış ve çok büyük tepki çekmişti. Hatta KD, takım arkadaşlarını yarı yolda bıraktığı ve elendiği takıma gittiği için “yılan” olarak nitelendirilmişti.

Bu kararın üstünden 6 yıl geçti ve aradan geçen zamana rağmen NBA dünyası bunu unutmuyor. Durant, bu kötü adam rolünü benimsedi ve her fırsatta sosyal medyada insanlarla dalga geçiyor ve medya mensuplarına ateş ediyor.

Ligdeki insanlar ise bugün bile bu konuyu tartışmaya devam ediyor. Shaquille O’Neal, konu hakkında konuşan son isim oldu ve Jordan’lı Chicago Bulls örneğini verdi:

“Oklahoma oynarken takımın direksiyonunda o vardı, herkes onun etrafına kuruluydu ve 3-1’lik seriyi kapatamadı. Sonrasında onu eleyen takıma katılacağını açıkladı ve şimdi neden herkesin bu konuda tepki gösterdiğini anlamıyor. Yani, bunun rekabetçi bir hal alması gerekiyordu. Böyle olduğunu bilseydim ben de dönemin Chicago Bulls’una katılırdım. Jordan ve Pippen’la birlikte oynayabilirdim, memleketim San Antonio’ya gidebilirdim ama yapmadım. Çünkü bu adamların hepsini yenmek istiyordum.”

İnsanlar Shaq’ın Los Angeles Lakers‘a tıpkı KD’nin Warriors’ta yaptığı gibi katıldığını söyleyebilir, ancak buradaki durumlar çok farklı. Kobe Bryant, o yıllarda en iyi seviyesinde bile değildi ve 2000’lerin başında oldukları takım olmak için çok çalıştılar.

Durant ise bir önceki sezon onu eleyen 73 galibiyetli bir takıma katıldı ve bu da onun için işleri daha da kötüleştirdi. Sonunda, Oakland’da elde ettiği aynı başarıyı elde edemediği Brooklyn Nets‘e katılmadan önce iki şampiyonluk kazandı.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ben, bilsem, bulls’a, durant’e, giderdim”, kevin, olduğunu, shaq’tan, taş, “böyle


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Benim kafayı böyle bir yolculuk toparlar Beatrice Komedi ve Mizah 3 13 Aralık 2022 14:52
Utah Jazz’de Ayrılık İddiası: Rudy Gobert, Chicago Bulls Yolcusu mu? KoJiRo Basketbol 0 07 Haziran 2022 14:00
Kevin Punter Son Topu Kaçırdı; ABA Ligi’nde Şampiyon Kızılyıldız Oldu! KoJiRo Basketbol 0 07 Haziran 2022 13:54
Tyler Dorsey ve Shaq McKissic Sırtladı;Olympiakos,Yunanistan Ligi’nde Finale Yükseldi KoJiRo Basketbol 0 05 Haziran 2022 11:17
Premier Lig'de yılın futbolcusu Kevin De Bruyne! Beatrice Spor Dünyası 1 21 Mayıs 2022 18:04




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net