Forum Logo




Fenerbahçe Beko Seriyi 2-0’a Getirme,Anadolu Efes Seriyi Eşitleme Peşinde


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Haziran 2022, 11:58   #1
Çevrimdışı
Fenerbahçe Beko Seriyi 2-0’a Getirme,Anadolu Efes Seriyi Eşitleme Peşinde




Fenerbahçe Beko Seriyi 2-0’a Getirme,Anadolu Efes Seriyi Eşitleme Peşinde
Www.TrendForum.Net

BSL Finalinde Fenerbahçe Beko Seriyi 2-0’a Getirme, Anadolu Efes ise Seriyi Eşitleme Peşinde



Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes kozlarını paylaşacak.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

ING Basketbol Süper Ligi’nde final serisinde Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes kozlarını paylaşıyor. Final serisinde ikinci maç 9 Haziran Perşembe günü 20.30’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak ve karşılaşma TRT Spor tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Mehmet Keseratar, Erşan Kartal, Kaan Büyükçil hakem üçlüsü yönetecek.

Üç galibiyete ulaşan tarafın şampiyon olacağı serinin ilk maçında Fenerbahçe Beko rakibini 85-76’lık skorla mağlup etmeyi başarmış ve seride 1-0 öne geçmişti. Fenerbahçe Beko’da Jan Vesely 17 sayı, 7 ribaund, 1 asist; Nando De Colo 13 sayı, 2 ribaund, 7 asist; Devin Booker 11 sayı, 3 ribaund; Pierria Henry 9 sayı, 2 ribaund, 4 asistle oynadı.

Anadolu Efes‘te ise Buğrahan Tuncer 9 sayı, 2 ribaund, 8 asist; Elijah Bryant 13 sayı, 3 ribaund; Rodrigue Beaubois 20 sayı, 1 ribaund, 2 asist; Tibor Pleiss 9 sayı, 4 ribaundla mücadele etti.

Serinin üçüncü maçı ise 11 Haziran Cumartesi günü Anadolu Efes‘in ev sahipliğinde Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu 30 maçta 24 galibiyetle ilk sırada bitirdi. Sarı-lacivertliler playoff çeyrek finalinde Frutti Extra Bursaspor’u 2-1’le geçerken yarı finalde ise Darüşşafaka‘yı 3-1’e geçerek finale kalmıştı.

Turkish Airlines EuroLeague’de bu sezon üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes ise Basketbol Süper Ligi’nde sezonu 23 galibiyet – 7 yenilgi ile 2. sırada tamamlamıştı. Playoff çeyrek finalinde Pınar Karşıyaka’yı 2-1 ile saf dışı bırakan Efes, yarı finalde ise kıran kırana geçen seri sonunda Galatasaray Nef’i 3-2 ile elemiş ve finale yükselmişti.

İki ekibin ligde normal sezonda oynadığı karşılaşmalarda Fenerbahçe Beko kendi sahasında Efes’i 90-68 gibi çok farklı bir skorla mağlup ederken ligin ikinci yarısında Anadolu Efes ise rakibini sahasında 91-71’lik skorla devirmişti.

İki ekibin bu sezon Türkiye Kupası finalinde karşılaştığı maçta ise Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko’yu 72-86’lık skorla mağlup etmiş ve şampiyonluğa ulaşmıştı.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
20’a, anadolu, beko, efes, eşitleme, fenerbahçe, getirme, peşinde, seriyi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Anadolu Efes, Will Clyburn’ü Transfer Etti KoJiRo Basketbol 0 07 Haziran 2022 14:08
Telekom Baskets Bonn, Bayern Münih Karşısında Seriyi 5. Maça Taşıdı KoJiRo Basketbol 0 07 Haziran 2022 13:50
Larisa Savunmasıyla Öne Çıktı, Panathinaikos’u Geçerek Seriyi Son Maça Taşıdı KoJiRo Basketbol 0 05 Haziran 2022 21:06
Fenerbahçe Beko – Anadolu Efes Final Serisinin Programı Belli Oldu KoJiRo Basketbol 0 05 Haziran 2022 17:09
Fenerbahçe Beko: Anadolu Efes Serisi Öncesi Marko Guduric ve Dyshawn Pierre’in Durumu KoJiRo Basketbol 0 05 Haziran 2022 11:12




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net