Forum Logo




Nigel Hayes-Davis: “Sadece 25 Dakika Oynadım, Bençte Oturmak İlginç Bir Duyguymuş”


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Ocak 2024, 08:08   #1
Çevrimdışı
Nigel Hayes-Davis: “Sadece 25 Dakika Oynadım, Bençte Oturmak İlginç Bir Duyguymuş”




Nigel Hayes-Davis: “Sadece 25 Dakika Oynadım, Bençte Oturmak İlginç Bir Duyguymuş”
Www.TrendForum.Net



Fenerbahçe Beko’nun yıldızı Nigel Hayes-Davis, Maccabi galibiyetini değerlendirdi.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Turkish Airlines EuroLeague’in 19. hafta müsabakasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Litvanya’da karşılaştığı Maccabi Tel Aviv‘i çok farklı mağlup etti ve ligdeki 11. galibiyetini aldı.

Temsilcimiz Fenerbahçe‘de 25 dakika süre aldığı maçı 11 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve 3 top çalma ile tamamlayan Nigel Hayes-Davis, maçın ardından mikrofon karşısına geçti.

Hayes-Davis’in karşılaşmaya dair görüşleri şu şekilde:

“Evet, gerçekten çok ilginç. İç sahada oynamamız gereken bir maçı Litvanya’nın Panevezys şehrinde oynadık. Neden buradayız bilmiyorum, bu beni aşan bir konu. Yine de bu salonda oynamak bize iyi geldi, çok iyi bir maçı geride bıraktık. Maccabi‘nin hızlı hücumlarına ve hücum ribaundlarına karşı dikkatli olmamız gerektiğini biliyorduk, onları bu konularda çok iyi durdurduk. Sonuç olarak rahat bir galibiyet aldık.

Bugün sadece 25 dakika oynadım, ilginç bir duyguydu. Kenarda otururken bazı takım arkadaşlarımla konuştum, ‘burada oturmak böyle bir duygu muymuş?’ dedim. Yine de dinlenmek güzeldi. Az önce koçun da dediği gibi her maçı bir final maçıymış gibi oynamamız lazım, bu şekilde devam etmeliyiz. Ribaundlarda etkili olmalı, topu paylaşmalı ve sert oynamalıyız.”
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bençte, bir, dakika, duyguymuş”, hayesdavis, nigel, oturmak, oynadım, İlginç, “sadece


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bir kişiyi beğenip beğenmediğimize sadece 4 dakika içinde karar veriyoruz Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 1 25 Eylül 2023 14:07
Arthur Hayes Gerekli Şartı Açıkladı! Kripto Yatırımı Yapmak İçin Doğru An Ne Zaman? DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 21 Haziran 2023 10:22
EuroLeague’de 3-4. Hafta: Nigel Hayes-Davis, Muhteşem Olympiakos ve Problemli Virtus KoJiRo Basketbol 0 23 Ekim 2022 15:59
Nigel Williams-Goss: “Hakemler Maçı Yine Barcelona’ya Verdi” KoJiRo Basketbol 0 16 Haziran 2022 20:39
Anthony Davis: “Nisan’dan Bu Yana Potaya Top Atmadım” KoJiRo Basketbol 0 13 Haziran 2022 20:18




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net