Forum Logo




EuroLeague’de Sezonun En İyi 5 Sezon Ortası Transferi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Ocak 2024, 21:11   #1
Çevrimiçi
EuroLeague’de Sezonun En İyi 5 Sezon Ortası Transferi




EuroLeague’de Sezonun En İyi 5 Sezon Ortası Transferi
Www.TrendForum.Net



EuroLeague’de bu sezon içerisinde transfer olup en çok katkı veren 5 oyuncu.

By Aris Barkas/ [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Hiçbir koç takımına sezon ortasında bir ekleme yapmak istemez. Ancak bazı durumlarda bu sezon ortası transferlerinin çok büyük etki yaratmışlığı da var. 2012’de Acie Law ve Joey Dorsey’in Olympiakos’a sezon ortasında katılıp CSKA‘yı İstanbul’da yenerek kazandırdığı şampiyonluğu kimse unutamaz.

Her yıl sezon ortasında transferler olur. Bazı transferlerin etkisi ise hemen hissedilir.

Transfer döneminin sonuna doğru yaklaşırken Eurohoops takımlarına hemen etki eden 5 sezon ortası transferini derledi:

KENDRICK NUNN, PANATHINAIKOS (13.5 PPG, 2.6 APG, 8.9 PIR)



Nunn’ın istatistikleri çok parlak olmasa da sahadaki varlığının etkisi onu en iyi sezon ortası transferlerinden birisi yapıyor. Ne derseniz diyebilirsiniz ancak EuroLeague’de Kendrick Nunn’dan daha iyi bir sezon ortası transferi bu sezon yapılmadı. Bunun kanıtı için Nunn gelmeden önceki Panathinaikos ile Nunn geldikten sonraki Panathinaikos’u karşılaştırabilirsiniz. Elbette bunu tek başına yapmadı ancak Final Four hedefleri olan bir takımda potansiyel bir lider olmayı başardı. Bundan daha iyi bir başlangıç kesinlikle olamazdı.

SHABAZZ NAPIER – EA7 EMPORIO ARMANI MILAN (11.2 PPG, 4.5 ASP, 10.7 PIR)



Bu transfer özel bir durum çünkü Milano aynı denemeyi geçen sene de yapmış ve yine başarılı olmuştu. Napier geçtiğimiz yıl Milano için aynı şeyi yaptı, sezon ortasında imza attı ve takımın tüm görünümünü değiştirdi. Bu yaz Kızılyıldız’a gitti, uyum sağlayamadı ve geçtiğimiz aylarda İtalya’ya geri döndü.

Direkt olarak Milano’nun ilk beş oyuncusu oldu geriye kalan tek soru ise yazın neden Milano’da kalmadığı oldu.

DAN OTURU – ANADOLU EFES (10 PPG, 5.2 RPG, 12.8 PIR)



Takımı Avrupa’da oynamayan takımlardan EuroLeague’e transfer olan oyuncular her zaman soru işareti barındırır ancak Oturu kısa sürede Efes için bir faktör olabileceğini kanıtladı.

Oturu savunmada Efes‘in çapası haline geldi ve hücumda da kendisine verilen görevi yerine getiriyor. Oturu aynı zamanda ilginç bir domino etkisi yarattı çünkü Denizli’deki yedeği Moses Wright da Olympiakos’a giderek turnuvanın en yeni transferi oldu.

JUSTIN ANDERSON – VALENCIA BASKET (5.7 PPG, 2 RPG, 4.7 PIR)



Justin Anderson seçtiklerimiz arasında en düşük verimlilik puanına sahip oyuncu ancak Valencia‘da üçü ilk beşte olmak üzere oynadığı yedi maçın ardından çok iyi bir etki yarattı. Ne olursa olsun bu sezon Justin Anderson’ın denizaşırı bir ülkedeki ilk sezonu ve bu sezonunda harika bir iş çıkarıyor.

Baskonia karşısındaki son performansı Justin Anderson’ın bu seviyeye ait olduğunun bir farklı işaretiydi, zaman geçtikçe büyük hedefleri olan bir takımda da daha fazla katkı verebilir.

BRUNO CABOCLO – PARTIZAN MOZZART BET BELGRADE (10.9 PPG, 4 RPG, 12.2)



Sezon başladıktan sonra en erken transfer olan isimlerden biri olan Brezilyalı uzun, şimdiden 16 maçta forma giydi ve bunların 13’üne ilk beşte başlayarak Partizan’ın ihtiyacı olan katkıyı verdi.

Brezilyalı uzun uzun yıllar boyunca EuroLeague’e imza atmanın eşiğindeydi. Partizan bu riski aldı; Caboclo da atletizmi ve ligdeki hemen hemen her oyuncuyu savunabilmesiyle bir etki yarattı.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
euroleague’de, ortası, sezon, sezonun, transferi, İyi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
EuroLeague Koçlar Birliği Direktörü: “EuroLeague Neden Fransa ve Almanya İle İlgileniyor Anlamıyorum” KoJiRo Basketbol 0 23 Ocak 2024 15:18
House of the Dragon 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı! Yeni Sezon Ne Zaman? (Video) KoJiRo Yabancı Diziler 0 03 Aralık 2023 11:35
Sezonun en iyisi Mike Brown DeepSilence Basketbol 0 20 Nisan 2023 13:43
EuroLeague’de Gelecek Sezon Mücadele Edecek 16 Takım Netleşti! KoJiRo Basketbol 0 07 Haziran 2022 13:57
NBA'de sezonun en iyi çaylak takımları belli oldu Beatrice Basketbol 0 22 Mayıs 2022 17:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net