Forum Logo




Draymond Green Rol Modellerini Açıkladı: “Boris Diaw Çok Özeldi”


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 13 Haziran 2022, 20:17   #1
Çevrimdışı
Draymond Green Rol Modellerini Açıkladı: “Boris Diaw Çok Özeldi”




Draymond Green Rol Modellerini Açıkladı: “Boris Diaw Çok Özeldi”
Www.TrendForum.Net



Draymond Green açıklamalarda bulundu.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

NBA’de Golden State Warriors forması giyen Draymond Green, ligin en özel oyuncuları arasında gösterilirken tecrübeli yıldız Boris Diaw hakkında konuştu ve övgü dolu sözler söyledi.

NBA’de son iki sezonun MVP’si olan Nikola Jokic yakın zamanda yaptığı açıklamada rol modellerinden birinin Boris Diaw olduğundan bahsederken Fransız uzuna bir övgü de Draymond Green’den geldi.

Draymond Green kendisine rol model aldığı isimlerle alakalı, “Kesinlikle bir şeyler kaptığım bazı oyuncular vardı ve kariyerim boyunca hala onları izlemeye ve onlardan bir şeyler almaya çalışıyorum” açıklamasını yaparken sözü Boris Diaw’a da getirdi ve, “Basketbol kariyerimin başında Boris Diaw’ı ve topu nasıl hareket ettirdiğini ve DHO’ları (Dribble Hand Offs) nasıl kullandığını inceledim. Daha da ötesi, belirli bir hareketten ziyade rakibini nasıl alt ettiği incelemek benim için çok özeldi” dedi.

NBA’de 5 farklı takımda 14 yıl forma giyen Boris Diaw, kariyerinde En Çok Gelişme Gösteren Oyuncu ödülüne layık görülmüştü.

Draymond Green’in tek rol modeli Diaw değildi. Yıldız oyuncu, “Savunma tarafında kendime baktığımda, birçok adamdan bir şeyler almaya çalıştım. Dennis Rodman’ın başarılı olması için yaptığı bazı şeyleri, Kurt Thomas ve Chuck Hayes undersize oyunculardı fakat blokta yaptıkları savunma boyutlarına göre şimdiye kadar gördüğüm en iyi savunmaya sahip oyunculardı” dedi.

Kimseyi taklit etmediğini de belirten Green, “Gidip başka birini taklit etmenin başarılı olmam için bir yol olduğunu düşünmedim. Başarıya giden yolun benim ortaya ne koyacağım ve yeni bir şey yaratabileceğim bir duruma bağlı olduğunu düşündüm. Yani bu benim için en önemli şeydi” dedi.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıkladı, çok, diaw, draymond, green, modellerini, rol, Özeldi”, “boris


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Draymond Green: “Stephen Curry, Kaybetmemize İzin Vermeyecekti” KoJiRo Basketbol 0 11 Haziran 2022 12:19
Draymond Green’den İtiraf KoJiRo Basketbol 0 09 Haziran 2022 12:02
Draymond Green: “Benden Daha İyi Savunma Sezonu Geçiren 5 Oyuncu Kesinlikle Yok” KoJiRo Basketbol 0 01 Haziran 2022 21:58
ASUS, ExpertCenter PN64 ve PN52 Mini PC Modellerini Duyurdu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 01 Haziran 2022 20:04
Boris Johnson: Hükümet ilerlemeye devam etmeli KoJiRo Dünyadan Haberler 0 26 Mayıs 2022 21:28




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net