Forum Logo




Kyrie Irving’e Tek Talip Lakers: LeBron James, “Kavuşmaya” Sıcak Bakıyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Haziran 2022, 20:31   #1
Çevrimdışı
Kyrie Irving’e Tek Talip Lakers: LeBron James, “Kavuşmaya” Sıcak Bakıyor




Kyrie Irving’e Tek Talip Lakers: LeBron James, “Kavuşmaya” Sıcak Bakıyor
Www.TrendForum.Net



NBA’de Kyrie Irving konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

NBA’de Brooklyn Nets bu sezon playoff ilk turunda Boston Celtics karşısında süpürülmüş ve 4-0’la elenmişti. Gelecek sezon için çalışmalara başlayan Nets‘te Kyrie Irving belirsizliği sürüyor.

2022-23 sezonu için 36.9 milyon dolarlık oyuncu opsiyonu yer alan Kyrie Irving’in Nets’teki durumu merakla beklenirken yıldız oyuncu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. ESPN’den Adrian Wojnarowski’nin haberine göre; NBA’de Los Angeles Lakers dışında Kyrie Irving’i sign-and-trade yoluyla kadrosuna katmak isteyen bir takım yer bulunmuyor. Lakers tecrübeli yıldızı kadrosuna katmak istese de habere göre Nets, Los Angeles ekibinin önerebileceği paketlerle ilgilenmiyor.

New York Daily News’ta çıkan son haberlere göre ise; Kyrie Irving, Brooklyn Nets yönetimiyle yaptığı görüşmelerin ardından diğer NBA takımlarıyla sign-and-trade anlaşması yapabilmek için izin aldı.

Geleceği merak konusu olan ve 36.5 milyon dolarlık oyuncu opsiyonuna sahip olan Kyrie, bu opsiyonu kullanarak 2022-23 NBA sezonunda takımda kalabilir veya bu opsiyonu reddederek takımlar için bir hedef haline gelebilir. Daha önce çıkan haberde Kyrie Irving ile Los Angeles Lakers dışında Clippers, New York Knicks, Miami Heat, Dallas Mavericks ve Philadelphia Sixers‘ın da ilgilendiği iddia edilmişti.

The Athletic’ten Sam Amick’e göre ise Kyrie Irving, bir şekilde Brooklyn Nets’ten takasını isteyerek eski takım arkadaşı LeBron James’in yanına, yani Los Angeles Lakers‘a gitmek istediğini iddia etmişti.

Ayrıca haberde Lakers‘ın süper yıldızı LeBron James’in de Kyrie Irving’le aynı takımda oynama fikrine sıcak baktığı belirtilmişti.

NBA’de Kyrie Irving bu sezon Nets formasıyla 27.4 sayı, 4.4 ribaund ve 5.8 asist ortalamalarına imza attı.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bakıyor, irving’e, james, kyrie, lakers, lebron, sıcak, talip, tek, “kavuşmaya”


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
lebron james Beatrice Trend Sözlük 2 10 Mayıs 2023 10:16
İDDİA: Kyrie Irving’in Nets’e Sırt Çevirmesinin Ardında Lakers Var KoJiRo Basketbol 0 24 Haziran 2022 20:40
Kyrie Irving – Brooklyn Nets İlişkisi Çıkmazda, Lakers, Clippers ve Knicks Kapıda! KoJiRo Basketbol 0 20 Haziran 2022 21:29
LeBron James: “Playofflarda Golden State’te Oynamak İsterdim” KoJiRo Basketbol 0 08 Haziran 2022 13:39
LeBron James Bir İlki Başardı: Milyar Dolarlık Servet! KoJiRo Basketbol 0 03 Haziran 2022 20:19




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net