Forum Logo




Thomas Heurtel: “Yaptığım Şey Sezonumu Paramparça Etti”


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Haziran 2022, 21:38   #1
Çevrimdışı
Thomas Heurtel: “Yaptığım Şey Sezonumu Paramparça Etti”




Thomas Heurtel: “Yaptığım Şey Sezonumu Paramparça Etti”
Www.TrendForum.Net



Thomas Huertel, yaptığı hatadan ötürü pişmanlığın dile getirdi.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Thomas Heurtel, Fransa milli takımıyla yaza hazırlanıyor. Ancak bundan önce, Fransız “L’Equipe” gazetesine konuşan Huertel, son birkaç ayın kendi hataları nedeniyle kariyerindeki en zor dönem olduğunu açıkladı.

Huertel, sezon sonundan sonra neden bu konu hakkında konuşmayı seçtiğini şöyle açıklıyor:

“Kulübe bana güvenilebileceğini, sözleşme imzalayacağımı göstermek istiyorum. Playoffların ortasında kişisel durumum hakkında konuşmaya başlamak bencilce olurdu. Hiçbir şeyi değiştirmezdi ve takıma zarar vermek istemedim. Antrenman yapıyordum ve İspanya Ligi finallerinde normal bir şekilde oynama umuduyla eski rolüme döndürüleceğim söylendi. Maalesef ayak bileğimi burktum.”

Heurtel, özellikle EuroLeague Final Four’unda Real Madrid‘e yardım etme şansını kaçırdığı için üzgün:

“Çok zordu. Kulübün ve takım arkadaşlarımın tüm bu çalışmalardan sonra oraya gidip İspanya şampiyonluğunu kazanmalarından dolayı mutluyum. Yine de bu iki ay kariyerimin en zor zamanıydı. EuroLeague finalinde bir dakika da olsa yirmi dakika da olsa sahaya bir şeyler katabileceğime inanıyordum. Keşke fırsat bulsaydım. Final Four, birkaç yıldır kapısından döndükten sonra benim için bir rüyaydı. Nigel Williams-Goss’un sakatlığından sonra oynamayı umuyordum. Ama Pablo Laso bir karar vermiş ve buna bağlı kalmıştı. Bunu kabul etmekten başka çarem yoktu. Rutinlerime odaklandım, antrenmanlarda elimden gelenin en iyisini yaptım ve hazır kalmaya çalıştım.”

Fransız oyun kurucu, kendisinden daha fazla suçlayacak birisi olmadığını itiraf ediyor. 31 Mart’ta Panathinaikos‘a karşı oynanan EuroLeague maçından önce neler olduğu sorulduğunda Heurtel şunları söyledi:

“Maçtan bir gün önce Atina’da eğlenmek için dışarı çıktım. Durum takım için ağırdı ve bir dizi mağlubiyet aldık. Sabahın erken saatlerinde geri döndüğümüz yazılmıştı, bu yanlış. Ama önemli değil. Bu hikayeyi tekrar düşündüğümde beni üzüyor. Kötü bir seçimdi ve Real gibi büyük bir kulüple inşa etmek istediğim şeyi yok ettim. Zamanda geriye gidebilseydim, asla aynı hatayı yapmazdım. Birkaç gün sonra bu konuyu tartıştık, özür diledim. Karar verdiler. Para cezası ödedim, büyük bir çocuk gibi. Zamanı geri alamazdım. Ama bu durum beni içten içe yedi. Sezonumu ve Real ile başarabileceklerimi yok etti. Ben tatminkardım, Real’in düşündüğünün aksini düşünmem için hiçbir nedenim yoktu. Ama sonunda, insanların hafızasında her zaman son olay kalır. Olayı ve iki aydır oynamadığım gerçeğini hatırlayacaklar. Ama bu durum, sezonumu tam olarak yansıtmıyor.”

Heurtel, Pablo Laso’nun güvenine ihanet ettiğini hissettiğini belirtti, ancak bir yıl önce Barcelona’da işlerin oldukça farklı olduğunu ve kötü şöhretli İstanbul olayının farklı bir şekilde ele alınması gerektiğini de söyledi:

“Beni inciten şey bu. Pablo Laso’nun güvenine ihanet ettiğimi söylemek. Kalp krizi çok zor bir dönemdi. Barcelona bana karşı her zaman açık sözlü davranmıştı. Bundan sonra kulüp ve Sarunas Jasikevicius iki farklı şey… Onun gelişinden sonra her şey değişti. İstanbul olayından sonra artık benimle konuşulmuyordu bile. Benim ve ailem için çok zordu. Eski menajerim serbest bırakılmam için pazarlık yapıyordu. Real ile konuşuyordu. Bunu ben biliyordum, Fenerbahçe‘ye imza atacağımı düşünen Barcelona değil. Menajerlerim takımla birlikte İstanbul’a gitmemi istedi. Barça, Anadolu Efes maçından önce her şeyi öğrendi. Akşam maç bittiğinde otoparkta otobüsün kapısındaydım. Ve bana “Biz gidiyoruz. Sen kal. Sana yarın için uçak bileti aldık” dedi. Neyse ki, Rodrigue Beaubois hala oradaydı ve benimle ilgilendi.”
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
etti”, heurtel, paramparça, sezonumu, thomas, “yaptığım, şey


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Pınar Karşıyaka, Thomas Akyazılı’yı Transfer Etti KoJiRo Basketbol 0 23 Haziran 2022 20:15
Thomas Edison KoJiRo Bilim Adamları 0 12 Haziran 2022 09:51
Aquinolu Thomas Hayatı ( Biyografisi ) KoJiRo Bilim Adamları 0 12 Haziran 2022 09:49
Real Madrid’de Thomas Heurtel Gelişmesi: Geri Döndü! KoJiRo Basketbol 0 05 Haziran 2022 11:25
DeShaun Thomas Yetmedi; Bayern Münih, Telekom Baskets Bonn’a Kaybetti KoJiRo Basketbol 0 05 Haziran 2022 11:16




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net