Forum Logo




Karşınızda Basketbolun En Üst Dehası LeBron James Yokken İşiniz Daha Kolay”


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Haziran 2022, 11:03   #1
Çevrimiçi
Karşınızda Basketbolun En Üst Dehası LeBron James Yokken İşiniz Daha Kolay”




Karşınızda Basketbolun En Üst Dehası LeBron James Yokken İşiniz Daha Kolay”
Www.TrendForum.Net



Warriors’ın oyuncusu Draymond Green, açıklamalarda bulundu.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Golden State Warriors, sakatlıkların ket vurduğu iki senenin ardından tam kadro olduğu ilk sene yeniden finale çıktı ve şampiyon olmayı başardı.

Bu yolda Batı Konferansı Yarı Finalleri’nde normal sezonu ikinci bitiren Memphis Grizzlies‘e karşı mücadele eden Warriors, sert geçen seriyi 4-2 kazanmayı başarmıştı.

JJ Redick’in “The Old Man & The Three” podcast’ine konuk olan Draymond Green, Memphis Grizzlies hakkında açıklamalar yaptı:

“Podcast’te daha önce Memphis’in bulunduğu anın öneminden habersiz olduğunu söylemiştim. Gerçekten öyle. Bu bir hakaret değil, aksine bir övgü. Gençler ve bu büyük anların nasıl olduğunu bilmiyorlar. Sizi eledikten sonra şampiyon da olan bir takıma karşı konuşmak ise ayrı bir bihaberlik. Bundan fazlası olmaz. Artık onlardan da bu maçları kazanmaları beklenecek. Takımlar size özel hazırlanıyorken bu hiç kolay değil. Şimdi gerçekle yüzleşecekler. Bu, kazanamazlar demek değil. Hala kazanabilirler ancak kazanmanın ne kadar zor olduğunu fark edecekler. Konuşma tarzlarına bakınca umarım bu mantaliteden çıkar ve ne kadar önemli maçlar oynadıklarını fark ederler.

Warriors, son sekiz senede altıncı kez final oynadı ve dördüncü kez mutlu sona ulaştı. Bu altı finalin dördünde LeBron James’li Cleveland Cavaliers ile karşılaşan Warriors, üç kere James’i mağlup etmeyi başardı.

Bu sezon finallerde Boston Celtics ile karşılaşan Warriors, daha önce hiç final tecrübesi olmayan genç kadroyu 4-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

Green, Celtics ve LeBron ile karşılaşmanın farklılıklarına değindi:

“Daha kolaydı çünkü karşımızda LeBron James yoktu. Bana basın toplantısında Boston ile LeBron’un basketbol IQ’su nasıl sıralanır diye sordular… Ne dediğinizin farkında mısınız? Karşınızda oyunumuzun en büyük basketbol dehası LeBron James yokken işiniz daha kolaydır. Diğer herkese karşı o satrancı oynamak çok daha kolaydır ancak LeBron farklı.

Bron, takım arkadaşlarını da olabileceklere hazırlıyor. Al Horford bunu yapamaz, bunu biliyorsunuz. Horford’a saygısızlık yapmıyorum.”
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
basketbolun, daha, dehası, james, karşınızda, kolay”, lebron, yokken, Üst, İşiniz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
lebron james Beatrice Trend Sözlük 2 10 Mayıs 2023 10:16
LeBron James: “Luka Doncic, Sahadayken Bir Maçın Kontrolünü Ele Alabiliyor” KoJiRo Basketbol 0 11 Haziran 2022 12:20
LeBron James, Takım Sahibi Olma Hayalini Netleştirdi: “Gönlümdeki Şehir…” KoJiRo Basketbol 0 10 Haziran 2022 13:43
LeBron James: “Playofflarda Golden State’te Oynamak İsterdim” KoJiRo Basketbol 0 08 Haziran 2022 13:39
LeBron James Bir İlki Başardı: Milyar Dolarlık Servet! KoJiRo Basketbol 0 03 Haziran 2022 20:19




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net