Forum Logo




Vassilis Spanoulis: “Benim Felsefem Dürüstlük, Çok Çalışmak ve Disiplin”


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Haziran 2022, 18:26   #1
Çevrimdışı
Vassilis Spanoulis: “Benim Felsefem Dürüstlük, Çok Çalışmak ve Disiplin”




Vassilis Spanoulis: “Benim Felsefem Dürüstlük, Çok Çalışmak ve Disiplin”
Www.TrendForum.Net



Peristeri’nin yeni koçu Vassilis Spanpulis, imza töreninde dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

By Eurohoops team/ [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin yeni ekiplerinden Peristeri, geçtiğimiz günlerde takımın başına Yunanistan basketbolunun büyük efsanesi Vassilis Spanoulis’i getirdiğini açıklamıştı. Daha önce genç takımlarda antrenörlük deneyimi bulunan “Kill-Bill”, kariyerinde ilk kez profesyonel düzeyde başantrenörlüğe adım atıyor.

Kendisi için düzenlenen imza töreninde konuşan Vassilis Spanoulis birçok farklı konuda dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Atılan imzanın kendisi için yeni bir başlangıç olduğunu söyleyen Spanoulis, oynadıkları keyifli basketbolla salonlarını doldurmak istediklerini söyledi:

“Benim için bu imza yeni bir başlangıç anlamına geliyor. Bu nedenle fazlasıyla heyecanlıyım ve kendimi çok iyi hissediyorum. Buraya gelmeden önce Peristeri yönetimiyle birçok kez görüşme fırsatı bulduk ve vizyonlarımızın uyumlu olduğuna kanaat getirdik. Buradaki öncelikli hedefimiz keyifli basketbol oynayarak insanları her maç salonumuzu doldurmaya teşvik etmek olacak.”

“Sürekli burada yapılan yeni transferleri ve artan beklentileri konuşmak üzerimizdeki baskıyı arttıracaktır, böyle bir durumun oluşmasını istemiyorum. İnsanların beklentilerini elbette anlıyorum ama öncelikle iyi bir takım kimyası oluşturmamız lazım. Öncelikli hedefimiz başarıya aç olmak ve salonumuzu düzenli olarak doldurmak olmalı. Zaman ilerledikçe kendimize yeni hedefler eklemeliyiz.”

Eski bir genç takım antrenörü olarak kadrodaki genç oyunculara değinen Spanoulis, tecrübe ve gençliği bir araya getirmeleri gerektiğini ifade etti:

“Şuna inanıyorum ki genç bir oyuncunun takıma katkı sağlayabilmesi için yanında örnek alabileceği tecrübeli oyuncuların da olması lazım. Böylelikle kendilerini daha iyi geliştirebilirler. Biz burada gençlik ve tecrübeyi bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Her ne kadar elimizde iyi bir genç oyuncu havuzu olsa da bu oyuncular A takıma çıktıklarında bir anda üst düzey katkı vermeye başlayamazlar. Genç bir oyuncunun altyapıdan çıkarak en üst düzeyde düzenli oynamaya başlaması zaman isteyen bir durum. Eğer elinizde genç oyuncu oynatmaktan başka çare yoksa elbette bunu yapabilirsiniz ama bizim hedefimiz uzun vadeli bir planla onları bir üst seviyeye olabilecek en iyi şekilde hazırlamak.”

Kariyerinde çok fazla sayıda efsanevi başantrenörle çalışma fırsatı bulan Spanoulis, her ne kadar onlardan etkilense de kendi felsefesine sahip olduğunu belirtti:

“Elbette oyunculuk kariyerim boyunca çalıştığım tüm başantrenörlerden bir şeyler öğrendim. Avrupa basketbolu tarihinin en iyi iki başantrenörüyle (Zeljko Obradovic, Dusan Ivkovic) çalışabildiğim için çok şanslıyım. Şu bir gerçek ki kariyerim boyunca farklı koçlardan çok şey öğrendim ama aynı zamanda kendi felsefem de var. Benim felsefem dürüstlük, çok çalışmak ve disiplin.”
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
Çalışmak, çok, disiplin”, dürüstlük, felsefem, spanoulis, vassilis, “benim


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Peristeri: Vassilis Spanoulis Döneminin İlk Transferi Hırvat Milli Uzun KoJiRo Basketbol 0 26 Haziran 2022 13:30
Vassilis Spanoulis, Peristeri’nin Yeni Başantrenörü Oldu KoJiRo Basketbol 0 24 Haziran 2022 20:39
Vassilis Spanoulis, Başantrenörlük Kariyerine İlk Adımı Atıyor! KoJiRo Basketbol 0 19 Haziran 2022 19:15
Vassilis Spanoulis, Eski Takım Arkadaşı Georgios Printezis’e Veda Etti KoJiRo Basketbol 0 18 Haziran 2022 21:27
Peristeri, Vassilis Spanoulis’i Başantrenörlüğe Getirmek İstiyor KoJiRo Basketbol 0 11 Haziran 2022 22:15




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net