Forum Logo




''İkisi de skoru değiştirebilir''


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Nisan 2023, 15:15   #1
Çevrimdışı
''İkisi de skoru değiştirebilir''




''İkisi de skoru değiştirebilir''
Www.TrendForum.Net




Vole yorumcusu Ali Ece, Ghezzal ve İrfan Can Kahveci arasında kıyaslama yaptı..

Ali Ece;

''Ghezzal bu sezon sakatlıklarından dolayı tam verimli olamadı ama yüzde yüz fit olduğu zaman ligin en iyi iki sağ ön oyuncusundan bir tanesi. Beşiktaş için vazgeçilmez bir oyuncu. Ghezzal olduğu zaman Beşiktaş'ta, son derbiyi hatırlayalım, Rachid Ghezzal maçın sonunda girip neredeyse maçı çeviriyordu. Beşiktaş için bu kadar önemli bir koz ve alternatifi olmayan da bir oyuncu.

İrfan Can 11'de başlamazsa kimse şaşırmaz, 11'de başlayıp ya da sonradan girip ceza alanı dışından Rennes'e attığı gibi müthiş, jeneriklik bir gol atarsa da kimse şaşırmaz, ama ben İrfan Can'ın bu tip yüksek tempolu oyunlarda yeteneklerinin sağ önde harcandığını düşünüyorum. İrfan Can'ın etrafındaki bazı kişiler de onun orada daha rahat ettiğini söylüyor, ben merkez orta sahada çok daha istikrarlı bir performans sergileyeceğini düşünüyorum ama Jorge Jesus oynatırsa İrfan Can'ı, yine sağ önde oynatacak.

İki oyuncu da skoru değiştirebilirler. Az gollü bir maçta Rachid Ghezzal'ın kornerden arkadaşlarını bulma kabiliyeti, dar alandaki çilingirliği Beşiktaş'ın en önemli kozlarından bir tanesi. Fenerbahçe'de de hep söylediğim gibi özellikle uzaktan şutlarda İrfan Can da her an skoru değiştirebilecek bir oyuncu.

Duhuliye
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
değiştirebilir, skoru, İkisi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
3000'li yıllarda insanlar nasıl görünecek? Teknoloji duruşumuzu değiştirebilir Zeytin Bilim Dünyasından Haberler 1 04 Kasım 2022 17:16
Dimitris Itoudis: “Skoru Maç Boyunca Domine Ettik” KoJiRo Basketbol 0 23 Ekim 2022 15:31
Intel, 14. Nesil ile Soket Değiştirebilir: LGA1851 KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 08 Haziran 2022 14:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net