Forum Logo




''Fiziksel olarak Osayi, teknik olarak Onur''


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Nisan 2023, 15:20   #1
Çevrimdışı
''Fiziksel olarak Osayi, teknik olarak Onur''




''Fiziksel olarak Osayi, teknik olarak Onur''
Www.TrendForum.Net



Vole yorumcusu Önder Özen, derbi öncesi her iki takımın beklerini değerlendirdi..

Önder Özen;

Fenerbahçe - Beşiktaş derbileri kendi içinde özel olduğu kadar oyuncular arasında da özel rekabetleri beraberinde getiriyor. Sağ beklerde, Beşiktaş takımında Onur Bulut, Kayserispor'daki performansıyla, ofansif katkısıyla ligin değerli sağ bekleri arasına girmişti, Milli Takımımızda da oynuyor.

Onun karşısında Fenerbahçe'de sakatlıklarla birlikte Ferdi'nin solda, Osayi Samuel'in sağda oynama olasılığı bulunuyor. İkisi birbirinden çok farklı oyuncular. Her iki oyuncu da ofansif kimliği biraz daha baskın, öne doğru oynamayı seven, hücumda rol almayı seven oyuncular. Onur Bulut gerçekten benim beğendiğim özelliği, uzak ortaları muazzam attığını düşünüyorum, Kayseri'de özellikle bunu gösterdi. Dibe inmeden attığı ortalar Beşiktaş'ın çok işine yarayabilir, ters kanattan Cenk'in de santrfor koşusuyla oraya geldiğini biliyoruz.

Öbür tarafta Osayi tam tersi, uzak ortaları atmak yerine dibe kadar inmeyi tercih eden, driplingli oynamaya çalışan bir sağ bek. Bu bağlamda ikisini birbirinden ayırırım. Kıyaslama noktasında daha atletik, daha dinamik olan, daha çabuk, daha seri stili olan, daha kuvvetli olan Osayi Samuel ama teknik olarak da Onur Bulut'un üstünlükleri var. Onun ayak içi biraz daha temiz. Şutu olan, aynı zamanda final top atma becerisi olan, anahtar pasları olan bir sağ bek.

İki oyuncuyu defansif olarak mukayese edecek olursak Onur biraz geride kalıyor diyebilirim, defansif kimliği biraz daha düşüktür. Osayi temelde bir savunma oyuncusu olmamasına rağmen çabuk ve hızlı bir oyuncu olması sebebiyle, geçildiğinde bile devam eden ve rakibini yakalayan bir sağ bek olduğunu söyleyebilirim. Böyle bakacak olursak; iki oyuncu hücumda belirleyici olabilirler ama savunmada Osayi Samuel bir adım önde. Fiziksel özellikler bakımından Osayi Samuel, teknik özellikler bakımından Onur Bulut öne çıkar. İç sahada Osayi'nin Onur'a göre biraz daha topla buluşacağını, ama Onur'un da teknik kapasitesinin yabana atılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Duhuliye
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
fiziksel, olarak, onur, osayi, teknik


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Zayıflamışsın Ama Karakter Olarak Asi Ruh Trend Sözlük 5 06 Aralık 2023 13:19
sakinleştirici olarak ne kullanıyorsunuz? Beatrice Trend Sorular 15 08 Mart 2023 13:51
Ölü kuşları drone olarak dolduracaklar Zeytin Teknoloji Trend Haberleri 0 23 Şubat 2023 12:38
Oruç Neden 30 Gün Olarak Belirlenmiş? Beatrice Ramazan ve Oruç 0 15 Aralık 2022 18:05
Ben seni arkadaş olarak görüyorum Beatrice Trend Sözlük 7 03 Ekim 2022 00:16




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net