Forum Logo




Güneş'ten derbi motivasyonu! 'Kazanırsak tablo değişir'


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Nisan 2023, 15:27   #1
Çevrimdışı
Güneş'ten derbi motivasyonu! 'Kazanırsak tablo değişir'




Güneş'ten derbi motivasyonu! 'Kazanırsak tablo değişir'
Www.TrendForum.Net



Beşiktaş’ın teknik patronu Şenol Güneş sezonun en kritik karşılaşmasına çıkacaklarının altını çizdi, “Kaliteli bir takım olduğumuzu herkese gösterelim. Kazanırsak ligdeki tablo değişir ve başka şeyler konuşmaya başlarız” dedi.

Süper Lig’de milli ara öncesi 3’te 3 yaparak taraftarının yüzünü güldüren Beşiktaş bugün Ülker Stadı’nda ezeli rakibi Fenerbahçe’ye konuk olacak. Sezonun en kritik sınavlarından birine çıkacak olan zirve takipçisi siyah-beyazlı takımda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, yardımcıları ve oyuncular üç puandan başka bir şey düşünmüyor.

Teknik patron Şenol Güneş zorlu randevu öncesi oyuncularıyla gerçekleştirdiği toplantıda hem galibiyet istedi hem de uyarılarda bulundu. Sezonun en önemli maçına çıkacaklarını aktaran siyah*beyazlı çalıştırıcının, “Ligdeki son üç maçımızı galibiyetle tamamladık.

Milli arayı da sakatlık problemi yaşamadan bitirdik. Derbi öncesi takımdaki atmosfer gayet güzel, moralimiz de yüksek. Daha önce birçok kez ifade ettiğim gibi bizim için her maç final niteliğinde. Fenerbahçe ile de final havasında bir maç oynayacağız. Rakibimiz kendi sahasında kazanmak için bütün gücünü ortaya koyacaktır. Biz de ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu herkese gösterelim. Kazanırsak ligdeki tablo değişir ve başka şeyler konuşmaya başlarız” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Savunmadan temaslı oyun, orta sahadan yüksek tempo isteyen Şenol Güneş’in hücum oyuncularına ise son vuruşlarda dikkatli olmaları konusunda bir dizi uyarıda bulunduğu kaydedildi.


Duhuliye

__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
değişir, derbi, güneşten, kazanırsak, motivasyonu, tablo


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Beşiktaş başında 22. derbi! Güneş'in karnesi... KoJiRo Beşiktaş 0 02 Nisan 2023 11:52
İnsanlar nasıl değişir ? Sır Trend Sorular 1 19 Mart 2023 02:49
Kültür sürekli değişir mi? xena Genel Kültür 0 20 Ocak 2023 15:46
Deniz Sarıtop - Dikiş Tutmayan Tablo AmedSanat Şairler ve Şiirleri 0 28 Kasım 2022 18:15
Güneş ve Dünya'nın Tam Ortasından Çekilen 83 Milyon Piksellik Güneş Görüntüsü Beatrice Bilim Dünyasından Haberler 4 31 Mayıs 2022 17:15




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net