Forum Logo




Salih Uçan, Arda ile konuştu mu? Maç sonu açıklama...


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Nisan 2023, 12:57   #1
Çevrimdışı
Salih Uçan, Arda ile konuştu mu? Maç sonu açıklama...




Salih Uçan, Arda ile konuştu mu? Maç sonu açıklama...
Www.TrendForum.Net



Beşiktaş'ta orta sahanın önemli isimlerinden Salih Uçan, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından konuştu.


Salih Uçan, "İkinci yarıda içeride Şenol Hocamız ile birlikte bir öz güven tazeleme oldu. Hocamız rahat oynayın dedi. Biz de ikinci yarı daha derli toplu oynadık. Uzun toplardan ziyade daha çok paslaşmaya çalıştık. Bu da etkili oldu. 10 kişi geriye düştük, bu da mücadele etmemizi gerekiyordu. Mücadele ettik. Maç farklı bir noktaya geldi. Sonuçtan çok mutluyuz." diye konuştu.

Devre arasında soyunma odasına giderken Arda Güler ile ne konuştuğu yönünde soru sorulan orta saha oyuncusu, "Alakası yok, Arda'yı görmedim bile. Devre arasında veya penaltı anında görmedim. Oradaki pozisyonda Onur'un yanına gittim, 'Dokunmadım' dedi. Daha pozisyonu da izlemedim açıkçası. Kimseyle bir diyalog yok." cevabını verdi.

29 yaşındaki futbolcu, sözlerine, "Atmosfer çok sağlam. Uzun yıllar buradayım. Bunun da farkındaydık. Skoru alınca bizim için rahat oldu. Bizim için öz güven geldi, Fenerbahçeli futbolcular stres yaptı. Maç bu yöne geldi. Sonrası bizim için rahat oldu." şeklinde devam etti.

Salih, 10 kişi kalmalarının ardından bir süre stoperde oynamasını ise, "Bir ara ben oynayacağım sandım, biraz endişelendim ama sonradan yerime döndüm. Daha rahat oldu benim için." ifadeleriyle değerlendirdi.

Salih Uçan, son olarak, "Biz 11 kişi devam edelim. Bu tarz maçlar çok fazla denk gelmez. 10 kişi tamamlamak zordur. Daha fazla efor sarf etmen gerekiyor. Daha fazla koşman gerekiyor. Skor bizden yana olduğu için bu maç rahat oldu. Valencia golü atıp, 2-0 olsa sıkıntı olabilirdi. Allah'tan Valencia penaltıyı kaçırdı, farklı bir yöne gitti maç. 10 kişi bu taraftarın önünde 2-0 geriye düşsek sıkıntı olabilirdi" sözlerini sarf etti.


Duhuliye


__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıklama, arda, ile, konuştu, maç, salih, sonu, uçan


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Hafta sonu nasıl geçti? Hafta sonu ne yaptınız? Beatrice Kafamıza Göre 25 06 Kasım 2023 18:51
Ekmeğin Masalı - Salih Koç DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 01 Aralık 2022 13:49
Ağaçkakan - Salih Koç DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 01 Aralık 2022 10:14
Uçan Sabri Destina Trend Sözlük 2 05 Ekim 2022 23:26
Beşiktaş'ta gündem golcü! Salih Uçan için takas formülü.. KoJiRo Beşiktaş 0 27 Mayıs 2022 21:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net