Forum Logo




"Kadıköy'de 10 kişi kalınca bir şey oluyor"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Nisan 2023, 13:05   #1
Çevrimdışı
"Kadıköy'de 10 kişi kalınca bir şey oluyor"




"Kadıköy'de 10 kişi kalınca bir şey oluyor"
Www.TrendForum.Net



Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın Fenerbahçe deplasmanında aldığı galibiyeti değerlendirdi. İşte Nihat Kahveci'nin sözleri...

"UNUTULMAZLAR ARASINA GİRDİ"

"0-0 olursa yayına çıkmam dedim. Neden dedim, sahada gereken yapıldığında, muhteşem goller, pozisyonlar, atılan goller, oyuna hamleler... Ben bir futbolsever olarak inanılmaz bir derbi izledim. Derbi de böyle olmalı. Unutulmaz olmalı. Bu maç da unutulmazlar arasına girdi."

"11 DAKİKADA BAMBAŞKA BİR ŞEYE EVRİLDİ"

"Beşiktaş, Kadıköy'de 10 kişi kaldığında bir şeyler oluyor. Daha tehlikeli bir hale evriliyor. Maçta inanılmaz bölümler var. Penaltı, Valencia penaltı kaçırıyor. 58'de Cenk gol atıyor, 62'de yine atıyor. 11 dakikada maç bambaşka bir şeye evrildi."

"ŞENOL HOCA'YA TEBRİKLER..."

"Şenol Hoca'yı da tebrik etmem lazım devre arasındaki hamleleriyle. Maksim ve Redmond hamlesi. Redmond ile ilgili burada yoruldum. Başlangıç süper, gelişme süper, sonucu yapamıyor, yapsan burada işin olmayabilir dedim. İstanbulspor maçı muhteşem gol. Bugün 1 gol, 3 asist. Aboubakar da kötü oynarken, 90+'da gitti golünü attı. O pası da Redmond attı."

"SADECE TEBRİK EDEBİLİRİZ"

"Cenk Tosun, çok belki konuşulmaz ama Salih performansı, Mert'in en kritik anlardaki kurtarışları... 112 Necip'in hamle olabilir dedim, 1-2 tane kritik müdahalesi... Beşiktaş'ı tebrik etmekten başka hiçbir şey diyemeyez. Kadıköy'e geliyor, 4 tane gol atıyor, bu 4 golü 10 kişi atıyor. 90+'da bile gol atıyor."

"TARAFTAR HAK EDENE VERİYOR"

"Fenerbahçe taraftarı, "Ali Koç istifa", Jesus'a tepkiler, oyunculara tepkiler ama şu anlamda tebrik ediyorum; Cenk'i alkışlıyor, Aboubakar'ın golünü alkışlıyor. Bu da özlediğimiz bir detay. Taraftar da güzel futbol oynayana hak edeni veriyor."

"50. DAKİKAYA KADAR BAMBAŞKAYDI"

"Maçın 50. dakikasına kadar olan bölümde gündem bambaşkaydı. Penaltı mı, değil mi, tartışılırken, bence o gündem de birden değişti. Gollerin konuşulacağı, pozisyonların konuşulduğu duruma geldi."

"BUNU TARİHTE YAPAN VAR MI"

"Beşiktaş tabiri caize son yıllarda unutulmayacak en önemli destanlardan birini yazdı. Beşiktaşlı taraftarlar, şu an, "Daha önce bu takviyeleri yapsak" diye düşünüyordur. Beşiktaş ben iyi takımım imzasını attı. Beşiktaşlı taraftarlar inanılmaz gururludur. 2005 yılı 4-3, 2020 4-3, 2023 yılı 4-2, 4'er 4'er atıyor Kadıköy'de ve 10 kişiyle atıyor. Bunu başaran tarihte bir takım var mı, bilmiyorum."

"AKLIMIZA EL CLASICO GELDİ"

"Fenerbahçeli taraftarlar alkışlarken, aklımız El Clasico'ya, Ronaldinho'nun muhteşem performansından sonra stadın alkışladığı anları yaşadık. Futbolda taraftar iyi oynayana hakkını veriyor rakip takım da olsa. Bugün Fenerbahçe taraftarı da Beşiktaş oyununa gereken hakkı verdi."

Duhuliye
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
"Beşiktaş öyle bir pozisyondaki Kadıköy'den beraberlik dönmek..." KoJiRo Beşiktaş 0 02 Nisan 2023 12:03
Pakistan'da "bedava un" izdihamı: 7 kişi hayatını kaybetti Zeytin Dünyadan Haberler 4 28 Mart 2023 12:38
Ehliyet sınavlarında "Joker" operasyonu: 138 kişi gözaltı listesinde Zeytin Ülkemizden Haberler 0 01 Kasım 2022 15:43
Alonso: "Bizim için inanılmaz bir hafta sonu oluyor" KoJiRo Formula 1 0 19 Haziran 2022 10:02
Herbert: "Perez, Verstappen'in başına giderek daha fazla bela oluyor" KoJiRo Formula 1 0 08 Haziran 2022 13:24




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net