Forum Logo




"Güneş yüzde 100 hocalık yapınca!"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Nisan 2023, 11:28   #1
Çevrimdışı
"Güneş yüzde 100 hocalık yapınca!"




"Güneş yüzde 100 hocalık yapınca!"
Www.TrendForum.Net



Fanatik yazarı Ali Ece'nin köşe yazısı..

Beşiktaş derbiye Fenerbahçe’nin son dönemlerdeki rakiplerinin aksine önde basarak başladı. Fenerbahçe ise son zamanlardakinden farklı bir ilk 11 ve kurguyla. Arda’yı derbide ilk 11’de gören birçok Fenerbahçeli özel genç yeteneğe haklı olarak çok güveniyorlardı.

Maçın ilk net pozisyonuna da Arda girdi, Colley son anda ayak koymasa daha 9. dakikada ev sahibi öne geçebilirdi. 27’de Amir’in hatasından faydalanan Arda’nın harika ara pası sonrası Valencia karşı karşıya kaçırırken Beşiktaş savunması bir kez daha alarm verdi.

Gol perdesini açan Arda’nın ofansif aksiyonları oldu: Sağdan çalımlarla içeri giren özel genç yetenek, en son Onur Bulut’un hamlesini görünce adeta penaltıyı aldırdı. Devrenin sonuna ise Altay’ın kurtarışları damga vurdu.

İkinci yarının başında Şenol Güneş radikal değişikliklerle başladı. 7 aydır Redmond’ı ‘İngiliz Aatıf’lığa indirgemeye çalışan sevgili dostum Serdar Ali’ye karşı Southampton’ın eski oyuncusunu canhıraş savunan ben bile Nathan’dan bu kadar efsane bir performans beklemiyordum.

Kökünden değiştirdi

Welinton’un ise bir şekilde ikinci sarı kartı görmesini birçok kişi bekliyordu lakin ikinci sarıyı beklenenden de saçma şekilde görünce ibre tamamen Fenerbahçe’ye dönmüştü. Eskiden görev yaptığı takımı anımsatan renkte kravat yerine Beşiktaş rengi parkasıyla Kadıköy’e gelen ve derbide %100 teknik direktörlüğe konsantre olmuş olan Şenol Güneş, takımı 10 kişi kalınca iki forvetinden birisi yerine orta sahası Gedson’u oyundan aldı.

Yerine giren Necip bu derbinin en iyi stoperi performansını sergiledi. Hocanın ısrarla güvenmeye devam ettiği Cenk Tosun, sahaya karakter koyarken golcülük yetenekleriyle maçı kökünden değiştirdi. Maçın kalanı ise Redmond şovla geçti.

Mert Günok da bir kez daha kritik kurtarışlara imza attı. Maç sonunda oyundan çıkan Beşiktaşlı oyuncuları alkışlayan Fenerbahçeliler’i de tebrik ediyor, en yetenekli Türk oyuncu Arda’nın onların kadrosunda olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Duhuliye
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
"Bir teknik adama ihtiyaç duyulan anda Güneş oradaydı" KoJiRo Beşiktaş 0 04 Nisan 2023 11:27
"İnternette siber zorbalığa şahit olan çocukların oranı yüzde 52" Zeytin Teknoloji Trend Haberleri 1 04 Kasım 2022 16:33
"Uyuşturucu" tartışması alevleniyor! Soylu "İspat etmezsen namertsin" dedi Zeytin Ülkemizden Haberler 1 01 Kasım 2022 16:43
Russell: "Zorluklardan sonra başarının tadı "çok daha tatlı" olacak" KoJiRo Formula 1 0 27 Haziran 2022 19:51
"Beşiktaş yüzde 60-70 tamam bir takım" KoJiRo Beşiktaş 0 06 Haziran 2022 15:24




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net