Forum Logo




Çalımbay'a Avrupa kancası! İstanbul'da izledikleri ortaya çıktı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Mayıs 2022, 16:21   #1
Çevrimiçi
Çalımbay'a Avrupa kancası! İstanbul'da izledikleri ortaya çıktı




Çalımbay'a Avrupa kancası! İstanbul'da izledikleri ortaya çıktı
Www.TrendForum.Net

Beşiktaş'ın efsane kaptanı ve teknik direktörü olduğu Sivasspor'a tarihinde ilk kez kupa sevinci yaşatan Rıza Çalımbay'a Avrupa'dan talip çıktı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

AVRUPA SERİSİNİ 3 YILA TAŞIDI

Rıza Çalımbay'la son 2 yıldır Avrupa'da mücadele eden Sivasspor, Türkiye Kupası'nda Kayserispor'u devirip kupaya uzanarak bu serisini de 3 yıla çıkardı. Kırmızı-beyazlılar, 38 maçta 14 galibiyet, 12'şer beraberlik ve mağlubiyet alarak Süper Lig'i 54 puanla 10. basamakta tamamladı.

İLK KUPASINI KAZANDI

Teknik direktörlük kariyerinde Göztepe, Denizlispor , Ankaragücü, Çaykur Rizespor (3 dönem), Beşiktaş , Ankaraspor, Eskişehirspor, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor, Trabzonspor , Konyaspor ve Sivasspor'da (2. dönemi) çalışan Çalımbay, toplam 686 maçta 276 galibiyet, 184 mağlubiyet, 226 mağlubiyet aldı, 1.48 puan ortalaması yakaladı. Kupa finalinde Kayserispor'u deviren Sivasspor ve Rıza Çalımbay, tarihindeki ilk kupasını kazandı.

MÜTHİŞ GELİR KAZANDIRDI

Kırmızı-beyazlılar, gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'ne, Play-Off turundan katılacak. Kupa 2'de kura çekimi 1 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. İlk maçlar 18 Ağustos, rövanş karşılaşmaları ise 25 Ağustos'ta yapılacak. Rıza Çalımbay'ın ekibinin, gruplara kalabilmesi için de sadece tek turu geçmesi yeterli olacak. Bu arada Yiğido, gruplara kalması halinde büyük bir gelirin de sahibi olacak. Sivasspor, bunu başarırsa 3.7 milyon Euro kazanacak.

STUTTGART KANCASI

Pellegrino Matarazzo ile yolları ayırmanın planlarını yapan Stutgart kulübünün yetkilileri, Sivasspor ile sözleşmesi sona eren ve kulübüyle olan sözleşme görüşmeleri henüz sonuçlanmayan Rıza Çalımbay'ı yakın takibe aldı.

İSTANBUL'A GELİP OLUMLU RAPOR VERDİLER

Sivasspor - Kayserispor finalini Atatürk Olimpiyat Stadı'nda takip eden yetkililerin kariyerindeki ilk kupasını kazanan 59 yaşındaki teknik direktör ile ilgili olumlu rapor verdiği öğrenildi. Bundesliga'da sezonu 33 puanla tamamlayan Stutgart, 34 maçta 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 15 mağlubiyet aldı.

Uzun süre ligden düşme korkusu yaşayan ve Matarazzo'ya veda edecek olan Alman temsilcisinin yeni hocasının kısa süre içerisinde belli olması bekleniyor.


Duhuliye
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
avrupa, Çalımbaya, çıktı, izledikleri, kancası, ortaya, İstanbulda


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Anneler Günü Hikayesi - Anneler Günü Nasıl Ortaya Çıktı? mamihlapinatapai Milli Manevi Özel Günler 2 29 Nisan 2023 19:45
Oyun Oynamanın Çocukların Zekâsını Geliştirdiği Ortaya Çıktı KoJiRo Bilim Dünyasından Haberler 0 29 Mayıs 2022 15:56
Intel'in İlk Masaüstü Ekran Kartı Ortaya Çıktı: NVIDIA ve AMD'ye Rakip Olur mu? KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 29 Mayıs 2022 09:36
Almanya'da kredi kartıyla ödemelerde sorun ortaya çıktı KoJiRo Dünyadan Haberler 0 27 Mayıs 2022 21:11
HIDIRELLEZ NE ZAMAN? 2022 | Hıdırellez (hıdrellez) nedir, nasıl ortaya çıktı? mamihlapinatapai Milli Manevi Özel Günler 1 05 Mayıs 2022 22:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net