Forum Logo




Beşiktaş, Adana Demirsporlu Samet Akaydın'ı transfer etmek istiyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 31 Mayıs 2022, 21:03   #1
Çevrimdışı
Beşiktaş, Adana Demirsporlu Samet Akaydın'ı transfer etmek istiyor




Beşiktaş, Adana Demirsporlu Samet Akaydın'ı transfer etmek istiyor
Www.TrendForum.Net

Beşiktaş, Adana Demirsporlu Samet Akaydın'ı kadrosuna katmak için ‘başkanlar' düzeyinde görüşmeleri yürütüyor. Adana ekibi, 28 yaşındaki oyuncu için 3 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Kartal ise transferi takas ve bir miktar parayla çözmeyi planlıyor.






Beşiktaş 'ta seçim süreci tamamlandı; gözler transfere çevrildi. Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Siyah-Beyazlılar, savunmada gözünü Adana Demirspor'a çevirdi. Listedeki isim ise Samet Akaydın.

Güney ekibiyle bu sezon iyi bir çıkış yakalayan 28 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak isteyen Kara Kartallar, söz konusu transferi de 'başkanlar' düzeyinde yürütüyor.

Teknik Direktör Valerien Ismael'in kadrosunda görmek istediği Samet için görüşmelerin sürdüğü, Adana Demirspor'un oyuncusu için de 3 milyon euro istediği öne sürüldü.

Beşiktaş ise söz konusu transferi takas ve bir miktar parayla çözmek istiyor.Samet Akaydın'ı devre arasında Trabzonspor da kadrosuna katmak istemişti.

35 KARŞILAŞMADA 3 GOL ATTI

2020-2021 sezonunun devre arasında Ankara Keçiörengücü'nden Adana Demirspor'a transfer olan ve 3 yıllık sözleşmeye imza atan Samet Akaydın, geride kalan sezonun ilk 4 haftasında forma şansı bulamamıştı.

Adana Demirspor'un İtalyan çalıştırıcısı Vincenzo Montella'nın takımın başına getirilmesiyle yepyeni bir sayfa açan 28 yaşındaki futbolcu, 'Süper Lig'de 33, 'Ziraat Türkiye Kupası'nda da 2 olmak üzere toplam 35 karşılaşmada 3 bin 100 dakika süre aldı.

Akaydın, sahada kaldığı süre boyunca rakip fileleri 3 kez havalandırdı; 6 da sarı kart gördü. Diğer stoper adayları arasında Gençlerbirliği'nde yetiştikten sonra İtalyan devi Roma'ya transfer olan ve buradan da Hellas Verona'ya geçen Mert Çetin bulunuyor.

VIDA İLE ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Beşiktaş'ta Domagoj Vida'nın sözleşmesi geride bıraktığımız sezonun sonunda bitti. Oyuncu ile yapılan yeni sözleşme görüşmelerinde ise anlaşma sağlanamadı.

2017- 18 sezonu devre arasında transfer edilen ve sözleşmesi sona eren Hırvat stoper, yıllık 3 milyon euro garanti ücretle Beşiktaş'ta en fazla kazanan oyuncu durumundaydı. Domagoj Vida, bu sezon 31 resmi maçta 2 bin 753 dakika sahada kaldı.

Bu süre içinde 1 gol atarak takımına skor katkısında bulundu. 33 yaşındaki oyuncunun Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 2 milyon 400 bin euro. Vida'yla İstanbul ekibi Medipol Başakşehir yakından ilgileniyor.

Fanatik
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adana, akaydını, beşiktaş, demirsporlu, etmek, istiyor, samet, transfer


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Tüpü çakmak ile kontrol etmek Razor Trend Sözlük 3 22 Kasım 2023 07:45
Telafi etmek de iyi misinizdir? Never Give Up Kafamıza Göre 10 22 Mart 2023 10:53
Beşiktaş transfer haberi! Orta sahada hedefler belli: Ozan Tufan ve Turgay Gemicibaşi KoJiRo Beşiktaş 0 30 Mayıs 2022 21:44
"Beşiktaş için çok doğru transfer olur" KoJiRo Beşiktaş 0 29 Mayıs 2022 16:23
Koray Günter Beşiktaş'a transfer olmak isityor KoJiRo Beşiktaş 0 28 Mayıs 2022 19:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net