Forum Logo




Kartal'da futbol yeniden yapılanıyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 31 Mayıs 2022, 21:04   #1
Çevrimiçi
Kartal'da futbol yeniden yapılanıyor




Kartal'da futbol yeniden yapılanıyor
Www.TrendForum.Net

Beşiktaş’ta ikinci kez başkanlık koltuğuna oturan Başkan Ahmet Nur Çebi, yeni dönemde Futbol AŞ’yi kulüpten ayrı tutacak. Siyah-beyazlılar bu şekilde daha hızlı ve planlı hareket edecek, Avrupai bir düzene kavuşmuş olacak.




Beşiktaş ’ta ikinci kez başkanlık yapacak olan Ahmet Nur Çebi, yeni dönemde futbola farklı bir yapılandırma getirmeye çalışacak. Valerien Ismael’i getirterek üç senelik bir planlamanın düğmesine basan siyah - beyazlı kulübün başkanı, Nevzat Demir Tesisleri ile kulübü idari olarak birbirinden ayırmaya çalışacak.

Futbolun bir şirket gibi yönetilmesi gerektiğini düşünen ve bu nedenle Ceyhun Kazancı’yı işbaşına getirten Ahmet Nur Çebi, Futbol A.Ş’ye de şu an yönetimde olmayan eski idareci arkadaşlarından birkaç kişiyi yerleştirmeyi düşündüğü ortaya çıktı. Futbol branşının daha hızlı ve planlı bir şekilde hareket etmesini sağlayarak, bazı konularda vakit kaybının önüne geçmek isteyen Çebi, bu üç yıllık planlamanın sonunda, maddi ve manevi olarak tüm sıkıntıların minimum seviyeye inmiş bir futbol yapılanmasını hayata geçmesini sağlayacak.

Bu konuda Avrupa’da birçok kulübün kurumsal yapısını da yakından takip ettiren siyah - beyazlı yönetimin, tamamen üreten, yetiştiren ve maddi kazanç sağlayan bir sistemin oturtulmasını başarmaya çalışacak. Kartal bu süre sonunda transferde “alan” değil “satan” olmak isterken, buradaki gelirle de takımı başarıya taşımaya çalışacak.

Transferler Kazancı’da

27 Haziran’da yeni sezonu açacak olan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları Sportif Direktör Ceyhun Kazancı tarafından yönetiliyor.

Toplamda 5 veya 6 transfer yapmayı düşünen siyah-beyazlıların, hazırlık maçlarında ortaya çıkacak performanslara göre bu sayıya birkaç ekleme daha yapabileceği belirtildi. Beşiktaş, biri yerli olmak üzere en az 2 stoper, 2 kanat ve 1 santrforu kadrosuna katmak istiyor.

‘Hedef, futbolu kadına sevdirmek’

Beşiktaş Yönetimi’nin tek kadın üyesi Mehtap Mutluşan Ferah, kadınlara futbolu sevdirmek istediklerini söyledi.

Ferah, “Çok heyecanlıyım. Yeni bir dönem başlayacak. Oy vermeye gelen herkese teşekkür ederim. Bütün konuları değerlendireceğiz. 4-5 bin kişi katıldı. Bu katılımı çoğaltmaya çalışacağız. Hedefim kadınlara daha çok futbolu sevdirmek, katılımı artırmak. İnşallah bundan sonraki yönetimde daha fazla kadın yönetici görürüz” diye konuştu.


Fanatik
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
futbol, kartalda, yapılanıyor, yeniden


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kartal'a 2.01'lik dev forvete talip KoJiRo Beşiktaş 0 27 Mayıs 2022 21:36
İsmail Kartal'la Fenerbahçe! Nereden nereye... KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 21:07
İsmail Kartal zirvede bıraktı KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 20:52
Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, yarı final biletini kaptı KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 20:48
Valdes, Kartal'a gelmeye istekli KoJiRo Beşiktaş 0 23 Mayıs 2022 20:44




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net