Forum Logo




Beşiktaş'ta Caicedo şoku!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Haziran 2022, 20:28   #1
Çevrimiçi
Beşiktaş'ta Caicedo şoku!




Beşiktaş'ta Caicedo şoku!
Www.TrendForum.Net

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...CSKA Sofya bir anda bonservis bedelini iki kat artırarak 5 milyon avro istedi. Başkan Ahmet Nur Çebi transfer için şartların zorlanmasını istedi.



Alexander Sörloth'un yüksek bedeli, Adam Buksa'nın son anda Lens'e transfer olmasının ardından gözünü listedeki diğer isimlere çeviren Beşiktaş , Jordy Caicedo'yu gündemine almıştı. Bulgaristan'da CSKA Sofya forması ile attığı 22 golle dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki santrforla anlaşmaya varılmıştı. Ancak CSKA Sofya pazarlık masasında bonservis bedelini birden iki katına çıkardı. Transferin 2,5 milyon avro civarında bitmesi beklenirken Bulgar kulübünün yetkilileri 5 milyon avro istedi.

ÇEBİ'DEN TALİMAT

Ayrıca bu bedelin peşin olarak ödenmesi konusunda da ısrarcı olunması siyah beyazlıları sıkıntıya soktu. Başkan Ahmet Nur Çebi gelen bu haber üzerine Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'yla görüştü. Çebi'den, Caicedo için şartların zorlanması talimatını alan Kazancı, CSKA Sofya'nın kapısını tekrar çalacak. Toplamda 4,5 milyon avroluk yeni bir teklifin sunulması planlanıyor. CSKA Sofya kabul ederse 2,7 milyon avro peşin, kalan miktar taksitler hâlinde ödenecek.

KARTAL'I İSTİYOR

CSKA Sofya'dan ayrılmayı kafasına koyan Jordy Caicedo'nun Bulgar ekibiyle 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 24 yaşındaki oyuncunun, kendisine çok sayıda teklif gelmesine rağmen kariyerinde sıçrama yapmak istediği için Beşiktaş'ı tercih ettiği öğrenildi.


Fanatik
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beşiktaşta, caicedo, şoku


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Beşiktaş'ın Caicedo için yaptığı teklif ortaya çıktı! KoJiRo Beşiktaş 0 30 Mayıs 2022 21:43
DuckDuckGo kullanıcılarına Microsoft şoku KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 27 Mayıs 2022 19:52
Larin'e milli takım şoku KoJiRo Beşiktaş 0 26 Mayıs 2022 20:46




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net