Forum Logo




Başkanımız Ahmet Nur Çebi Sakaryalı Beşiktaşlılarla Buluştu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Haziran 2022, 20:30   #1
Çevrimiçi
Başkanımız Ahmet Nur Çebi Sakaryalı Beşiktaşlılarla Buluştu




Başkanımız Ahmet Nur Çebi Sakaryalı Beşiktaşlılarla Buluştu
Www.TrendForum.Net




Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Sakarya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Emre Çaylan’ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı organizasyonunda Sakaryalı Beşiktaşlılarla bir araya geldi.

Etkinlikte; Asbaşkanlarımız Emre Kocadağ ile Serhan Çetinsaya, Genel Sekreterimiz Mehtap Mutluşan Ferah, Sayman Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Kılıç ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Ali Bayrak, Bilgihan Sürmen, İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Seyit Ateş ve Umut Şenol da yer aldılar.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Sakaryalı Beşiktaşlılara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“İkinci Başkanlık dönemimde ilk ziyaret ettiğim şehir Sakarya olmuştu. Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba’nın da bu topraklarla bağı vardı. Bizi burada ağırlayan Sakaryalı Beşiktaşlılara teşekkür ediyorum.

Beşiktaş, Türkiye’nin her yerinde var. Bu durum hiçbir zaman değişmeyecek. Beşiktaş’a biz aşığız. Beşiktaş bizim için çok kıymetlidir. Beşiktaş’a hizmet etmeye devam edeceğiz.

Genel kurul üyesi olduğunuz sürece Beşiktaş’ta söz sahibi olursunuz. Başkan ve yönetici, seçilirseniz olabilirsiniz. Aidatınızı yatırdığınız sürece her zaman genel kurullarda söz sahibi olursunuz. Lütfen üyeliklerinize sahip çıkın ve aidatlarınızı düzenli olarak ödeyin. Tüzük kongresini seçimden önce yapamadık. Pandemi dünyayı, ülkemizi ve bizi çok yordu. Yapmak istediğimiz birçok şeyi yapamadık. Düşen üyeliklerin affedilebilmesi için tüzük kongresi yapılmalı. İnşallah sonbaharda tüzük kongresi gerçekleştireceğiz. Orada bu affı çıkaracağız.

Bizden önceki yönetimde sekiz yüz otuz kişi üye yapıldı. Bizim üç senelik dönemimizde üç bin sekiz yüz otuz kişi üye yapıldı. Biz “Beşiktaşlıyım” diyen hiç kimseye kimin adamı diye bakmıyoruz. Beşiktaşlı özgür olmalı. Hazır böyle bir yönetim varken, çevrenizdeki arkadaşlarınızı üye olmaya yönlendirebilirsiniz.”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, konuşmasının ardından Sakaryalı yeni Kongre Üyelerimizin üyelik kartlarını takdim etti.



Bjk.Com
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ahmet, başkanımız, beşiktaşlılarla, buluştu, Çebi, nur, sakaryalı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Çebi kanadında 'af' krizi! Bu tepki kime? KoJiRo Beşiktaş 1 28 Haziran 2023 12:58
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi kaynak arıyor KoJiRo Beşiktaş 0 31 Mayıs 2022 21:06
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: “Seneye o hakemler burada olursa...” KoJiRo Beşiktaş 0 29 Mayıs 2022 16:13
İkinci Başkanımız Adnan Dalgakıran’dan Açıklama KoJiRo Beşiktaş 0 29 Mayıs 2022 16:12
''Ağır ol Çebi Başkan!'' KoJiRo Beşiktaş 0 26 Mayıs 2022 20:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net