Forum Logo




Serdar açıkladı! "Beşiktaş karar verir"


Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 06 Haziran 2022, 15:30   #1
Çevrimdışı
Serdar açıkladı! "Beşiktaş karar verir"




Serdar açıkladı! "Beşiktaş karar verir"
Www.TrendForum.Net

Serdar Saatçı, geleceğiyle ilgili konuştu.

Beşiktaş ve Ümit Milli Futbol Takımı'nın defans oyuncularından Serdar Saatçı, her genç oyuncunun hedefinin Avrupa'da oynamak olduğunu, siyah-beyazlı kulübün doğru zaman geldiğinde buna karar vereceğini söyledi.

Beşiktaş'ın Fransız teknik direktörü Valerien Ismael ile çok iyi bir diyaloğu olduğunun altını çizen genç futbolcu, "Valerien Hoca üstüme çok düşüyor. En iyisini yapmamı istiyor. Saha dışındaki duruşu ile antrenmandaki duruşu aynı. Sadece benim değil, tüm gençlerin üzerine çok düşüyor. Bizi geliştirmek istiyor. Bizim bu seviyede olmadığımızın farkında. Bize bir şeyler katmak için üzerimizde çok duruyor. Valerien Hoca ile aramız iyi." değerlendirmesinde bulundu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEKİ GOLÜ UNUTAMIYOR

Serdar Saatçı, Beşiktaş'taki unutamadığı anlarla ilgili, "Unutamadığım an, Şampiyonlar Ligi ve attığım gol diyebilirim. Çünkü ikisinde de çok fazla duygu var. Küçüklükten beri formasına aşık olduğu takımda gol atmak her çocuğun hayalidir. Ben de bunu gerçekleştirdim. O an mutluydum. Bir de Şampiyonlar Ligi gibi büyük bir turnuva içinde olup, bir maça ilk 11'de başlamak, anlatılamayacak şeyler." şeklinde konuştu.

Son olarak Beşiktaş taraftarlarına da mesaj gönderen Serdar, "Beşiktaş taraftarlarını çok seviyorum. Onları çok ayrı bir yerde tutuyorum." diyerek sözlerini tamamladı.


Duhuliye
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıkladı, beşiktaş karar verir, serdar


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Beşiktaş transferine yeşil ışık! "Benim için bir onur" KoJiRo Beşiktaş 0 02 Haziran 2022 20:04
Brundle, yarış kontrolün Monako'daki "hararetli tartışmalarını" açıkladı KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 20:46
NASA,bilim insanlarını şaşkına çeviren"garip bir şeyin"gerçekleştiğini açıkladı KoJiRo Bilim Dünyasından Haberler 0 26 Mayıs 2022 20:19
Menajeri çalışmalara başladı! "Beni Beşiktaş'a götür" KoJiRo Beşiktaş 0 25 Mayıs 2022 22:30
YouTube,Rusya Ukrayna savaşı başladığı günden beri adeta"bir kıyım"yaptığını açıkladı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 25 Mayıs 2022 22:15




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net