Forum Logo




Sörloth transferinde anlaşma sağlandı! Mutlu son...


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Haziran 2022, 13:51   #1
Çevrimdışı
Sörloth transferinde anlaşma sağlandı! Mutlu son...




Sörloth transferinde anlaşma sağlandı! Mutlu son...
Www.TrendForum.Net

Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Batshuayi'nin yerine Valerien Ismael'in istediği golcü oyuncu için mutlu sona ulaşıldı. Beşiktaş yönetimi bir süredir görüşmelerini devam ettirdiği Alexander Sörloth transferini bitirdi. Yeni sezonda Beşiktaş forması giymesi beklenen Sörloth yeniden Türkiye'ye gelmiş olacak. İşte son dakika haberinin detayları...



Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Bu sezon taraftarına hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, Valerien Ismael'in raporları doğrultusunda transferler için harekete geçti.




ROMAİN SAİSS ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE İSTANBUL'A GELECEK

Takımdan ayrılan isimlerin yerine yeni oyuncular getirmek için kolları sıvayan yönetim Premier Lig'den Romain Saiss ile anlaşmaya vardı. Vida'nın yerine gelecek olan tecrübeli stoper önümüzdeki günlerde İstanbul'da olacak.

Kiralık sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'nin yerine ise daha etkili bir golcü almak isteyen Valerien Ismael, aradığı golcüyü buldu

Golcü arayışları için görüşmelerini hızlandıran yönetim, mutlu sona ulaşmaya yakın. Kartla, bir süredir istediği Alexander Sörloth transferinde sona geldi.




Beşiktaş yönetimi, Sörloth transferinde kulübü Leipzig'i ikna etmeye çok yakın. Norveçli golcüye yıllık 3 milyon Euro maaş ödenecek.

SABAH
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlaşma, mutlu, sağlandı, son, sörloth, transferinde


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Beşiktaş'ın Weghorst transferinde son durum! KoJiRo Beşiktaş 0 06 Haziran 2022 15:25
Can Bozdoğan transferinde flaş gelişme! KoJiRo Beşiktaş 0 03 Haziran 2022 20:29
Türkiye ve Azerbaycan, Ortak Teknopark Kurmak İçin Anlaşma İmzaladı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 28 Mayıs 2022 07:20
Mesut Özil'den Endonezya'da büyük anlaşma! 100 milyon Dolar... KoJiRo Fenerbahçe 0 25 Mayıs 2022 22:25
Jorge Jesus, Fenerbahçe'de! Anlaşma sağlandı KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 20:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net