Forum Logo




"Beşiktaş tükenmişlik sendromunda! Yapılması gerekenler..."


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Ocak 2024, 14:33   #1
Çevrimdışı
"Beşiktaş tükenmişlik sendromunda! Yapılması gerekenler..."




"Beşiktaş tükenmişlik sendromunda! Yapılması gerekenler..."
Www.TrendForum.Net



Selahattin Kınalı, A Spor'da Beşiktaş'taki son durumu değerlendirdi.

İşte Selahattin Kınalı'nın açıklamaları:

"Beşiktaş'taki sorun, teknik adamın biriyle düzeltilebilecek bir sorun olsaydı Şenol Güneş gitmezdi diyorum. Bu Santos kötüydü anlamına gelmesin. Santos tamamen bizden biri. Sevdiğimiz bir figür ama Beşiktaş'ta bir tükenmişlik sendromu var. Oyuncuların vücut dillerinden bunu anlıyoruz. İtiraz eden birkaç tane genç oyuncu var. Ama Beşiktaş'ın yapısal sorunları var. Bunlarla yüzleşip onun üzerinden bir çözüm arayışına girerlerse eğer önümüzdeki sezonu kaybetmez."

"BU YÖNETİMİN İŞİDİR"

"Geçen yayında da söyledim. Beşiktaş ve Trabzonspor için kötü günler geride kaldı. Daha kötüleri başlıyor. Dört hafta önce söyledim bunu. Bu dağılmışlık psikolojisini toparlamak çok zor. Teknik adamın da toparlaması çok zor. Bu yönetim işidir. Beşiktaş'ta bir sürü transfer hatası yaptı. E tamam yaptılar. Ne yapalım şimdi? Şu an ne yapmak lazım? Yönetim bu sorunun cevabını bulacak. Kendi bünyesine, kendi DNA'sına en uygun cevabı bulacak. O yönde çalışmalar yapacak. Benim önerim şuydu. Baştan da söyledim. Lucescu ya da Santos ya da başka bir hocaya 'Bu sezon biz altyapı hocamız ya da Rıza hocayla devam edeceğiz. Sen önümüzdeki sezonun hocasısın. Takımın eksiklerini şimdiden izle not al' denmeliydi."

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Cem Garipoğlu'nun babasından dilekçe: "Yapılması gereken tek şey mezarın açılması" Zeytin Ülkemizden Haberler 0 06 Kasım 2023 15:46
"Talisca eğer gelecekse seçim yapar ve Beşiktaş'ı seçer" DeepSilence Beşiktaş 1 15 Haziran 2023 14:50
İlk Yardımda Yapılması Gerekenler Pia Acil ve İlk Yardım 1 08 Nisan 2023 05:10
Verstappen: "Sezon ortasında kural değişikliği yapılması tam bir hayal kırıklığı!" KoJiRo Formula 1 0 17 Haziran 2022 20:11
Beşiktaş transferine yeşil ışık! "Benim için bir onur" KoJiRo Beşiktaş 0 02 Haziran 2022 20:04




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net