Forum Logo




Yönetimin son kozu, Semih Kılıçsoy!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Ocak 2024, 12:03   #1
Çevrimdışı
Yönetimin son kozu, Semih Kılıçsoy!




Yönetimin son kozu, Semih Kılıçsoy!
Www.TrendForum.Net



Beşiktaş’ta mali sıkıntılar nedeniyle yaşanan transfer durgunluğu, taraftarı her geçen gün daha da endişelendiriyor.

Beşiktaş taraftarı her sezon, takımlarının rekabetçi bir kadroya sahip olmasını ve başarı elde etmesini ister. Mevcut kadro, bu sezon bunun çok uzağında kaldı. Yönetim transfer hamlesini bir an önce yapması gerekiyor. Ama…

Beşiktaş’ta mali sıkıntılar nedeniyle yaşanan transfer durgunluğu, ara transfer döneminde takıma sadece Adana Demirspor’dan Jonas Svensson’un katılması, transferde adı geçen isimlerin kariyerlerinin sonuna yaklaşmış olması, -ki buna rağmen henüz somut adımların atılamaması, taraftarı her geçen gün daha da endişelendiriyor. Taraftar da haklı olarak, gerek tribünde, gerek sosyal medyada yönetime tepkisini ‘Transfer nerede?’ diye sorarak gösteriyor.

Beşiktaş'ın Hasan Arat başkanlığında yeni yönetimi, mali kriz ve transfer sıkıntısıyla başa çıkarken zorlu bir süreçten geçiyor. Feyyaz Uçar’ın olumlu bir hava estirmek için yaptığı açıklamalarına ilave, yönetimden ya da yönetime yakın camiadan sıkça, kulübün bu zor dönemi atlatmasında taraftarların sabır ve anlayış göstermesi gerektiğinin altı çiziliyor.

Her gün iç içe olduğum taraftar grubunun tepkisinin temelinde, Hasan Arat’ın seçim öncesi verdiği vaatlerin yerine getirilmemesi yatıyor. Kendini 'kandırılmış' hisseden taraftar, bu nedenle yönetime karşı giderek sesini yükseltirken, bu sezonun bitmesini iple çekiyor. Sahada varlığı hissedilmeyen takımda, siyah-beyazlı formayla yeni yüzler görmek ve bu yüzlerle gelecek sezona umutlanmak istiyor.

Kısıtlı Transfer Bütçesi ve Borç Yükü:

Beşiktaş'ın transfer durgunluğunun temel nedeni, kulübün kısıtlı transfer bütçesi ve borç yükü olduğu herkes tarafından biliniyor. Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetimin, kulübü yönetmekteki politikasının uzantıları, içinde bulunduğumuz şu günlerde kendisini göstermeye devam ediyor. Mali açıdan zorlu bir dönemden geçen Beşiktaş, son yıllarda mevcut kaynaklarını doğru ve etkili bir şekilde kullanmak konusunda başarılı bir grafik çizemedi.

Taraftar Endişesi ve Beklentiler:

Şimdi yönetim taraftarın beklediği transferleri yapabilmek için kaynak yaratmak zorunda. İlk etapta Aboubakar’ı satıp, oradan gelen parayla isim yapmış, 'ortalama seviyede' bir veya iki oyuncu transfer ederek hamle yapmayı düşünse de, Aboubakar için beklenen taleplerin yeterli ve istenilen seviyede gelmemesi, bu yöndeki planları suya düşürdü. Şimdi yönetimin elinde kalan son kozu Semih Kılıçsoy.

Semih’in son haftalarda parlayan yıldızı, Avrupa’lı kulüplerin gözünden kaçmadı. Doğal olarak menejerler de bu ‘altın’ fırsatı değerlendirmek için Beşiktaş’ın kapısını aşındırmaya başladı. Hal böyle olunca, yönetim Semih için bir bonservis bedeli belirledi. Bu bedeli karşılayan kulüp, Semih’i alacak ve bu para, yeni transferlere kanalize edilecek.

Burada yönetim kazanmış olacak. Transferlerle taraftarın sesini kısmaya çalışacak. Menejerler kazanmış olacak. -Belki- Semih de kazanmış olacak. Ama Semih’in satılmasına karşı çıkan taraftar, gelecek vaadeden ve bir kaç yıl içinde daha da değerlenebileceğini düşündüğü bu yeni yıldızını kaybetmiş olacak.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
kozu, kılıçsoy, semih, son, yönetimin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Semih parlarken Demir Ege de göze girdi KoJiRo Beşiktaş 0 13 Ocak 2024 18:24
Semih Saygıner finalde DeepSilence Diğer spor branşları 1 20 Haziran 2023 09:54
"Yönetimin bitirmeye en yakın olduğu oyuncu..." KoJiRo Beşiktaş 0 27 Haziran 2022 20:40
Semih Erden, Türk Telekom Yolunda KoJiRo Basketbol 0 18 Haziran 2022 18:13
Semih Saygıner KoJiRo Sporcular 0 12 Haziran 2022 09:27




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net