Forum Logo




Beşiktaş, Trabzonspor maçında rövanş peşinde...


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Şubat 2024, 09:54   #1
Çevrimdışı
Beşiktaş, Trabzonspor maçında rövanş peşinde...




Beşiktaş, Trabzonspor maçında rövanş peşinde...
Www.TrendForum.Net



Sezonun ilk yarısında 3-0 mağlup olduğu rakibi karşısında galibiyet elde ederek rövanşı almayı ve üçüncülüğe yükselmeyi hedefliyor.

Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor ile yarın kendi sahasında karşılaşacak.

Tüpraş Stadyumu'ndaki bu önemli karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve hakem Arda Kardeşler tarafından yönetilecek.

23 maç sonunda 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet ile 36 puan toplayan Beşiktaş, ligde dördüncü pozisyonda bulunmakta.

Son 3 lig maçında gol atamayan ve sadece 1 puan kazanabilen siyah-beyazlı ekip, sezonun ilk yarısında 3-0 mağlup olduğu Trabzonspor karşısında bu kez galibiyet elde ederek rövanşı almayı ve üçüncülüğe yükselmeyi hedefliyor.

Trabzonspor, şu ana dek oynadığı maçlarda 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 37 puan topladı ve ligde üçüncü sırada yer alıyor. Bordo-mavili takım, ligdeki son 3 maçında da yenilgi yaşadı.

6 EKSİK, 5 İSİM SINIRDA

Beşiktaş'ta Trabzonspor ile yapılacak olan mücadelede 6 oyuncu kadroda bulunamayacak.

Takımda sakatlıkları sebebiyle Vincent Aboubakar, Cenk Tosun, Salih Uçan, Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic bu maçta forma şansı bulamayacaklar. Ayrıca, Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan Arthur Masuaku da Demokratik Kongo Cumhuriyeti adına mücadele ettiği için kadroda olmayacak.

Öte yandan, Beşiktaş'ta sarı kart ceza sınırında olan 5 futbolcu bulunmakta.

Necip Uysal, Gedson Fernandes, Daniel Amartey, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Demir Ege Tıknaz, Trabzonspor karşılaşmasında sarı kart görmeleri durumunda gelecek hafta Kayserispor ile oynanacak deplasman maçında cezalı duruma düşecekler.

İÇERDE SON 5 MAÇTA 1 GALİBİYET

Beşiktaş, kendi evinde gerçekleştirdiği son beş Süper Lig karşılaşmasında yalnızca bir kez galibiyet sevinci yaşadı.

Siyah-beyazlılar, Tüpraş Stadyumu'nda yapılan son beş lig maçında, Fenerbahçe, Alanyaspor ve Kasımpaşa karşısında 3-1'lik skorlarla yenilgiye uğradı.

Beşiktaş, Adana Demirspor ile evinde 0-0 berabere kalırken, tek zaferini Fatih Karagümrük karşısında 3-0'lık bir skorla elde etti.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beşiktaş, maçında, peşinde, rövanş, trabzonspor


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Semih Kılıçsoy Trabzonspor maçında oynayacak mı? KoJiRo Beşiktaş 0 03 Şubat 2024 10:36
Trabzonspor-Beşiktaş maçında taraflı tarafsız herkesi ayağa kaldıran an! Sezonun golü kaçtı BBQ SAUCE Trabzonspor 0 17 Eylül 2023 22:04
Fenerbahçemiz, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Twente’ye konuk oluyor aXi Fenerbahçe 0 31 Ağustos 2023 08:53
Türk futbolunda utanç anı! Rizespor-Trabzonspor U16 maçında genç futbolcuya skandal hareket BBQ SAUCE Spor Dünyası 0 14 Nisan 2023 16:04
Beşiktaş yıldız ismin peşinde! Rakip... KoJiRo Beşiktaş 0 15 Haziran 2022 20:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net