Forum Logo




Beşiktaş, Fernando Santos ile daha da geriye gitti!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Mart 2024, 21:23   #1
Çevrimiçi
Beşiktaş, Fernando Santos ile daha da geriye gitti!




Beşiktaş, Fernando Santos ile daha da geriye gitti!
Www.TrendForum.Net



Fernando Santos eleştirilerin hedefi haline gelirken, siyah-beyazlıların deneyimli teknik adamın göreve gelişinin ardından daha da geriye gittiği ortaya çıktı.

Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep FK ile Beşiktaş, Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadelenin dokuzuncu dakikasında ev sahibi ekip Rumen oyuncu Sorescu'nun golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos oyuna bazı hamlelerde bulundu, ancak bu değişiklikler skoru değiştirmeye yetmedi.

85. dakikada Draguş'un golüyle skor 2-0'a geldi. Siyah-beyazlılar 89. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Cenk'in şutunda top kaleci Nita'da kaldı. Beşiktaş sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrıldı.

SANTOS ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDE

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada tüm sorumluluğu üstüne alarak, "Beşiktaş kimliğini gösteremedik bugün. Her zaman söylediğim bir şey var, rakipten daha fazla koşmak ve mücadele etmek zorundayız. Bugün bunu yapmadık. Yeterince agresif değildik. Ama bu durumu değiştirecek olanlar da bizleriz.

Beşiktaş'ın oynadığı oyun bu şekilde olmamalı. O gerçek kimliği göstermeliyiz. Konuşacağız, durumu düzelteceğiz. Düzeltmemiz gerekenler de bizleriz" diye konuştu.

PUAN ORTALAMASI DÜŞTÜ

Sezona Şenol Güneş yönetiminde başlayan, daha sonra takımı Burak Yılmaz'a emanet eden ve son olarak Fernando Santos öncesi Serdar Topraktepe ile sahaya çıkan Beşiktaş'ın puan ortalaması Portekizli teknik adamın gelişiyle birlikte düştü.

Siyah-beyazlılar, deneyimli teknik adamdan önce sahaya çıktığı 19 karşılaşmada 32 puan toplayarak 1.68 puan ortalamasına sahipti. Fernando Santos yönetiminde ise 10 maça çıkan siyah-beyazlılar 14 puan toplayarak 1.4 puan ortalamasına düştü.

Fernando Santos göreve geldiğinde zirvenin 18 puan gerisinde yer alan Beşiktaş, 29. hafta itibariyle 32 puan geride kaldı.

GOL ORTALAMASI DA DÜŞTÜ

Fernando Santos öncesi ligde oynadığı 19 maçta rakip kaleye 30 gol atmayı başaran Beşiktaş, 1.57 gol ortalamasıyla oynuyordu. Siyah-beyazlılar, Portekizli teknik adamın yönetiminde sahaya çıktığı 10 maçta dokuz gol kaydetmeyi başardı, ortalama olarak ise maç başına 0.9 ortalamaya düştü.

Yenilen gollerde ise pozitif bir görünüm var. Fernando Santos öncesi maç başına ortalam 1.3 gol yiyen siyah - beyazlıların bu ortalaması 0.8'e düştü.

ŞUTLARDA ARTIŞ VAR

Beşiktaş, Fernando Santos yönetiminde rakip kaleyi yoklama konusunda az da olsa bir artış gösterdi. Portekizli teknik adamdan önce rakip kaleye maç başına ortalama 12.89 şut atan siyah-beyazlılar 4.57 isabetli şut oranına sahipti.

Fernando Santos'tan sonra ise, rakip kaleye maç başına 14.1 şut atan Beşiktaş'ın isabelti şut oranı ise 4.5'da kaldı.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beşiktaş, daha, fernando, geriye, gitti, ile, santos


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Fernando Santos'tan derbi ve kupa yorumu KoJiRo Beşiktaş 0 29 Şubat 2024 20:29
Fernando Santos'tan transfer sorusuna flaş cevap! KoJiRo Beşiktaş 0 10 Şubat 2024 22:19
Fernando Santos'tan değişim zamanı! KoJiRo Beşiktaş 0 27 Ocak 2024 14:30
Nitrojen gazıyla idam edilen ABD'li mahkumun son sözleri: İnsanlık bir adım geriye gitti Beatrice Dünyadan Haberler 0 26 Ocak 2024 19:40
Fernando Santos: Yeni bir sayfa açmalıyız! KoJiRo Beşiktaş 0 13 Ocak 2024 18:23




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net