Forum Logo




Rota değişti! Beşiktaş'ta tek yol kupa


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Mart 2024, 18:22   #1
Çevrimdışı
Rota değişti! Beşiktaş'ta tek yol kupa




Rota değişti! Beşiktaş'ta tek yol kupa
Www.TrendForum.Net

Süper Lig'de üçüncülük yarışında geriye düşen, dördüncülük şansı da tehlikeye giren Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek Avrupa'yı garantilemeyi hedefliyor.



Beşiktaş'ta kötü gidişat devam ederken, tüm gözler Ziraat Türkiye Kupası'na çevrilmiş durumda. Süper Lig'de önce Galatasaray ardından da Gaziantep'e mağlup olan ve üst üste ikinci yenilgisini alan siyah-beyazlılarda sıkıntılı günler sürüyor. Sezon şampiyonluk parolasıyla giren ancak üst üste alınan kötü saha sonuçlarının ardından zirve yarışının çok gerisinde kalan Kara Kartal'da üçüncülük, hatta dördüncülük şansı da tehlikeye girmiş durumda. Trabzonspor'un 3 puan gerisine düşen Beşiktaş, dördüncülük için yarışan Kasımpaşa'nın 3, Başakşehir'in ise sadece 4 puan önünde bulunuyor

KARA KARTAL'IN ROTASI TAMAMEN DEĞİŞTİ

Bu sezonki 11. mağlubiyetini alan siyah-beyazlılar, tarihindeki en kötü ikinci sezonunu geçiriyor. Beşiktaş'ta sezon başı ve ara transfer döneminde yapılan yeni takviyelerde takıma beklenen katkıyı veremedi. Ligde istediğini bulamayan Kartal, rotasını tamamen Ziraat Türkiye Kupası'na çevirmiş durumda. Beşiktaş, daha sezonun başında hem Avrupa'da hem de ligde havlu atarken, elinde bir tek Türkiye Kupası kaldı. Yarı finalde Ankaragücü ile karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, rakibini mağlup ederek finale çıkmak ve ardından kupayı kazanarak seneye Avrupa Kupaları'nda mücadele etmeyi garantilemenin peşinde.

TAKIM HÜCUMDA ETKiSiZ KALDI

Siyah-beyazlılar bu sezon gol yollarında etkisiz kalırken, teknik direktör Santos da gol ortalaması bakımından kendisinden önceki meslektaşlarının gerisinde kaldı. Maçlarda ilk golü yedikten sonra rakiplerine reaksiyon gösteremeyen Santos'un Beşiktaş'ı aldığı mağlubiyetlerin yanı sıra rakiplerine gol dahi atamadı. Beşiktaş, Santos yönetiminde yaşadığı mağlubiyetlerde 8 gol yedi.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beşiktaşta, değişti, kupa, rota, tek, yol


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Süper Kupa maçının saati değişti KoJiRo Galatasaray 1 05 Mart 2024 14:22
Trabzonspor'a 2 yıldız birden! Transferde rota İtalya ve İngiltere... KoJiRo Trabzonspor 0 13 Ocak 2024 18:30
Tek başına seyahat etmek için en iyi 10 rota Zeytin Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 0 05 Nisan 2023 12:21
XenForo Rota Filtre Ayarları Regex XenForo 3 09 Aralık 2022 23:35
Berkant Çakır yeniden Rota'da.. KoJiRo Voleybol 0 26 Haziran 2022 14:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net