Forum Logo




Santos ve oyuncuların performansı mercek altında...


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Mart 2024, 18:47   #1
Çevrimdışı
Santos ve oyuncuların performansı mercek altında...




Santos ve oyuncuların performansı mercek altında...
Www.TrendForum.Net

Beşiktaş'ta, özellikle Aboubakar ve Ghezzal gibi yıldız oyuncuların düşük performansları ve Santos'un taktik tercihleri eleştiri topluyor.



Beşiktaş'ta eleştiri okları Fernando Santos’u gösteriyor ancak bazı futbolcuların düşük performansı da dikkat çekiyor.

Muçi ve Al-Musrati, uyum sorunları yaşıyor ve henüz aldıkları sürenin karşılığını veremedi. Sevensson da yedeklikten kurtulamadı. Sezon başında takımın en önemli yıldızları olmaları beklenen isimlerin performansı da teknik heyetin beklediği seviyeye gelemedi.

ABOUBAKAR: Son golünü 8 Ekim’de attı. Kamerunlu, kadro dışı kararını kaldıran Santos döneminde dört maçta 80 dakika oynadı ancak skor katkısı veremedi. Sahadaki isteksiz hali nedeniyle taraftardan tepki gördü.
CENK TOSUN: Santos idaresindeki 10 lig maçının dokuzunda ilk 11’de başladı. Bir gol atabildi, üç de asist yaptı. Kupadaki üç maçta ise 3 gol-1 asist üretti. Son oynanan Gaziantep FK maçında penaltı kaçırdı.
GHEZZAL: Affedilmesiyle birlikte takıma katıldı ancak ligdeki 10 maçlık Santos döneminde 350 dakika oynamasına rağmen gol ya da asist katkısı yapamadı. Üç kupa maçında da etki gösteremedi.
GEDSON: Santos idaresinde cezalı olduğu Galatasaray derbisi dışında dokuz maça da on birde çıktı. Bu periyotta 1 gol-1 asist üretti. Kupada üç maçta da 11’deydi ve bir asist yaptı. Eski günlerini aratan performansı eleştirildi.

B PLANI UZAK DEĞİL

Siyah-beyazlı yönetimde Fernando Santos’un performansı da konuşuluyor.

Yönetim içinde B Planı arayışları olduğu iddia ediliyor. Sezonun Portekizli teknik adam idaresinde tamamlanacağı kesin. Fakat Türkiye Kupası’nın kaybedilmesi ve Avrupa kupalarına gidilememesi halinde Santos ile yeni sezona başlanmaması fikri ağırlık kazanıyor.

Burada da Santos’la anlaşmadan önce görüşülen bazı isimlerle yeniden temasa geçilebileceği belirtiliyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
altında, mercek, oyuncuların, performansı, santos


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ünlü oyuncuların servetleri dudak uçuklattı! İşte Türkiye'nin en zengin oyuncuları KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 27 Şubat 2024 19:47
Helldivers 2’de oyuncuların beklediği özellik gelmeyecek! KoJiRo Oyun Haberleri 0 17 Şubat 2024 11:39
Oyuncuların hayali! Acer, üç boyutlu görüntü sunabilen bilgisayarını tanıttı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 08 Ocak 2024 16:19
Galatasaray’ın transfer stratejisi ve 8+3 kuralı: Yerli oyuncuların durumu DeepSilence Galatasaray 0 20 Haziran 2023 00:02
Yeni BMW X5 M60i mercek altında! DeepSilence Otomobil & Modifiye Tuning 1 10 Kasım 2022 10:22




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net