Forum Logo




Beşiktaş'ta Ghezzal ve Rebic için karar verildi!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Mart 2024, 18:58   #1
Çevrimdışı
Beşiktaş'ta Ghezzal ve Rebic için karar verildi!




Beşiktaş'ta Ghezzal ve Rebic için karar verildi!
Www.TrendForum.Net

Fernando Santos'un raporu doğrultusunda adımlarını atacak olan yönetim, Rachid Ghezzal ve Ante Rebic ile yollarını ayırma kararı aldı.



Bu sezon taraftarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncularla yollar ayrılıyor. Fernando Santos'un raporu doğrultusunda adımlarını atacak olan yönetim, Rachid Ghezzal ve Ante Rebic ile yollarını ayırma kararı aldı.

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ye 2-0 yenilen Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos yönetiminde gol yollarında sıkıntı yaşıyor. Siyah-beyazlı ekip, Portekizli teknik adamın göreve getirilişinden önce oynanan 19 lig müsabakasında 30 gol kaydetti, Santos yönetiminde ise 10 karşılaşmada 9 kez fileleri havalandırdı.

Bu istatistikle Beşiktaş, bu sezon görev yapan teknik direktörler arasında en düşük gol ortalamasını 0,9'la Portekizli çalıştırıcı idaresinde yaşadı.

BEŞİKTAŞ'TA 2 AYRILIK

Beşiktaş yönetimi, bu sezon beklentilerin altında kalan Rachid Ghezzal ve Ante Rebic ile yollarını ayırma kararı aldı. Ghezzal'in ayak tabanından yaşadığı sakatlık, onun kariyerini çıkmaza soktu. Uzun süre sahalardan uzak kaldıktan sonra sahalara geri dönen yıldız oyuncu eski performansına kavuşamadı.

Diğer yandan Fernando Santos'un kadroya dahi almadığı Hırvat yıldız Ante Rebic ile yolların kesin olarak ayrılacağı ortaya çıktı.

| Sabah
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beşiktaşta, ghezzal, için, karar, rebic, verildi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Vallecano'da Miguel Crespo için karar verildi! KoJiRo Spor Dünyası 0 29 Şubat 2024 20:42
Beşiktaş, Rebic için harekete geçti: Vida’dan referans.. KoJiRo Beşiktaş 0 13 Temmuz 2023 14:00
Fenerbahçe'de Mesut Özil için karar verildi! KoJiRo Fenerbahçe 0 30 Haziran 2022 14:02
Can Bozdoğan için karar verildi KoJiRo Beşiktaş 0 27 Mayıs 2022 21:31
Beşiktaş'ta karar verildi! Cyle Larin... KoJiRo Beşiktaş 0 26 Mayıs 2022 20:28




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net