Forum Logo




Weghorst dendi, Sörloth dendi... Golcüde ters köşe


Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 13 Haziran 2022, 21:26   #1
Çevrimiçi
Weghorst dendi, Sörloth dendi... Golcüde ters köşe




Weghorst dendi, Sörloth dendi... Golcüde ters köşe
Www.TrendForum.Net

Beşiktaş yönetimi, Weghorst ve Sörloth’ta yaşanan sıkıntılar nedeniyle golcü transferinde rotayı değiştirdi. Siyah-beyazlılar, bonservis için anlaşma sağlanması halinde 22 yaşındaki yıldıza 4 veya 5 yıllık sözleşme imzalatacak.

Michy Batshuayi ve Cyle Larin’le yollarını ayıran Beşiktaş golcü arayışını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, Wout Weghorst ve Alexander Sörloth ile pazarlıklara devam etse de yüksek maliyetleri nedeniyle bu futbolcuların transfer edilmesi bu aşamada zor görünüyor.

Championship’e düştüğü için Burnley’den ayrılmak isteyen Weghorst’la Avrupa’dan birçok kulüp ciddi olarak ilgileniyor. RB Leipzig’in bonservisiyle birlikte elden çıkarmaya çalıştığı Sörloth’un maliyeti de tıpkı Weghorst gibi adeta el yakıyor.

Alternatif isimlere yönelen Beşiktaş, Everton’la kontratı biten Cenk Tosun’la el sıkışırken, transferin tamamlanması artık ıslak imzaya kaldı. Siyah-beyazlılar geçen sezon Galatasaray forması giyen ve Brenford’la 2024’e kadar sözleşmesi bulunan Halil Dervişoğlu için de girişimlerine devam ediyor.

Güçlü bir hücum hattı oluşturmak isteyen Kartal diğer yandan Jackson Muleka için de bastırıyor. Siyah-beyazlılar, Valerien Ismael’in onay verdiği 22 yaşındaki Kongolu forvet konusunda Standard Liege’le pazarlıkları sürdürüyor.

Kasımpaşa formasıyla sezonun ikinci yarısında 14 maça çıkarken, 12 gol, 5 asistlik performans sergileyen Muleka büyük beğeni toplamıştı. Beşiktaş’ın yetenekli oyuncuyu 5 milyon euronun altında bir bedelle bonservisiyle birlikte renklerine bağlamanın planlarını yaptığı aktarıldı. Kartal, Standard Liege ile bonservis için anlaşma sağlarsa Muleka’ya 4 veya 5 yıllık sözleşme imzalatacak.

KARTAL'A 2 GOL ATTI

Kasımpaşa, 25 Nisan’da konuk olduğu Beşiktaş’ı 3-0 mağlup ederken, Jackson Muleka performansıyla maça damgasını vurmuştu. Siyah-beyazlı takımın filelerini iki kez havalandıran Kongolu forvet, savunmada yer alan Welinton-Vida-Montero üçlüsünü bir hayli zorlamıştı.


Duhuliye
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
dendi, golcüde, köşe, sörloth, ters, weghorst


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Weghorst'ta kritik gün çarşamba KoJiRo Beşiktaş 0 12 Haziran 2022 16:09
"Weghorst, Sörloth'tan daha zor!" KoJiRo Beşiktaş 0 11 Haziran 2022 15:02
Weghorst işi zorlaştı! Alternatifleri... KoJiRo Beşiktaş 0 10 Haziran 2022 15:05
Weghorst'tan ilk kartal pençesi geldi! KoJiRo Beşiktaş 0 09 Haziran 2022 12:13
Beşiktaş'ın Weghorst transferinde son durum! KoJiRo Beşiktaş 0 06 Haziran 2022 15:25




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net