Forum Logo




Fiorentina taraftarları 'Larin' dedi!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Haziran 2022, 20:29   #1
Çevrimiçi
Fiorentina taraftarları 'Larin' dedi!




Fiorentina taraftarları 'Larin' dedi!
Www.TrendForum.Net

Siyah beyazlılarla sözleşmesi sona eren ve anlaşma sağlayamayan Kanadalı forvet için Galatasaray ve Olimpiakos isimleri gündeme gelirken Fiorentina taraftarlarının yaptığı yorumlar dikkat çekti.



Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen oyunculardan biri de Luka Jovic oldu. İtalyanlar, İspanyol medyasını kaynak göstererek bu transfer için Fiorentina dışında Beşiktaş'ın da devrede olduğunu gündeme getirdi. Ancak; İtalyan medyasında Fiorentina'nın Jovic hamlesi değil Cyle Larin yorumları daha çok konuşuldu.

JOVIC'İ DEĞİL CYLE LARIN'İ KONUŞTULAR

Floransa ekibine yakın kaynaklar, Jovic'in Real Madrid'de kendini gösteremediğini ve Serie A ekibi için iyi bir opsiyon olabileceğini yazdı. Fiorentina taraftarları ise konuya biraz farklı yaklaştı ve Cyle Larin'in Fiorentina'ya daha uygun bir oyuncu olduğu görüşünü savundu.

"FENOMEN DEĞİL AMA FAYDALI OLUR"

Stefan adlı bir taraftar, "Yakın zamana kadar Beşiktaş için oynayan Cyle Larin'i almak isterdim. O şimdi serbest oyuncu pozisyonunda. 1.88 boyu var, hem sol hem de kanatta oynayabiliyor. Bir fenomen değil ama takıma faydalı olur" ifadesini kullandı.

LARIN'İN PERFORMANSI

Beşiktaş ile ilgili sosyal medyadan tüm paylaşımlarını kaldıran ve siyah-beyazlılarla gelecek sezon yola devam etmeyen Cyle Larin'e Galatasaray'ın ilgi gösterdiği iddia edilmişti. 27 yaşındaki oyuncu Olympiakos'un da gündemine geldi. Larin, geçen sezon Beşiktaş formasıyla 38 karşılaşmada 8 gol ve 1 asistlik katkı yaptı. Sol kanat, santrfor ve sağ kanatta oynayabilen oyuncuya Transfermarkt verilerine göre 10 milyon Euro değer biçiliyor.


Duhuliye
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
dedi, fiorentina, larin, taraftarları


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Larin'in talipleri çoğaldı KoJiRo Beşiktaş 0 12 Haziran 2022 16:06
Aklı Larin'de.. KoJiRo Beşiktaş 0 03 Haziran 2022 20:35
Milli takım Trabzon'da kritik maça çıkıyor! Taraftarları tribüne çağırdılar mamihlapinatapai Voleybol 0 31 Mayıs 2022 12:25
Djuric'de rakip Fiorentina KoJiRo Beşiktaş 0 26 Mayıs 2022 20:43
Birileri Ali Mi Dedi DeepSilence İslam ve Din 0 26 Mayıs 2022 10:14




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net