Forum Logo




Beşiktaş'tan Muleka için resmi teklif!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Haziran 2022, 20:35   #1
Çevrimiçi
Beşiktaş'tan Muleka için resmi teklif!




Beşiktaş'tan Muleka için resmi teklif!
Www.TrendForum.Net

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...Kasımpaşa’da yarım sezonluk performansı ile dikkat çeken golcü futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Standard Liege, Kara Kartal’ın opsiyonlu kiralama teklifine olumlu yaklaştı. Tarafların birkaç gün içinde olayı netleştirmesi bekleniyor.




27 Haziran'da başlayacak kampa en az bir forvet transferini yetiştirmeyi planlayan Beşiktaş yönetimi, dört koldan transfer taarruzuna başladı. Bologna'da oynayan Marko Arnautovic ve Benfica forması giyen Haris Seferovic için nabız yoklasa da siyah-beyazlıların asıl hedefi tanıdık bir isim: Jackson Muleka... Rota; geride kalan sezonda Kasımpaşa'da gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çeken 22 yaşındaki futbolcuya kırıldı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de "Muleka gündemimizde var" diyerek açıkladığı oyuncu için resmi adımlar atılmaya başlandı.

STANDARD LİEGE, OYUNCUYU 2 MİLYON EURO'YA ALMIŞTI

Siyah-beyazlıların, tapusu Standard Liege'de bulunan oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama üzerinden görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Belçika ekibinin de bonservis gelirinin %50'sini Muleka'yı transfer ettiği Mazembe kulübüne vereceği için Beşiktaş'ın önerisine sıcak baktığı vurgulandı. Kartal'ın, Standard Liege'e teklifi ise 1.5 milyon Euro kiralama ücretiyle birlikte 3 milyon Euro bonservisten oluşuyor. Belçika kulübünün de öneriyi değerlendirmeye aldığı ve cevabını en yakın zamanda Beşiktaş'a ileteceği belirtildi. Standard Liege, Muleka'yı Kongo Demokratik Cumhuriyeti takımı Mazembe'den 2 milyon Euro'ya transfer etmişti.


Fanatik
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beşiktaştan, için, muleka, resmi, teklif


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Beşiktaş'tan Muleka için yoğun pres KoJiRo Beşiktaş 0 22 Haziran 2022 20:55
Abdülkerim Bardakçı için resmi teklif! KoJiRo Fenerbahçe 0 19 Haziran 2022 11:12
Beşiktaş ve Galatasaray'dan Muleka için resmi teklif! KoJiRo Beşiktaş 0 18 Haziran 2022 19:01
Kartal Kayra için Beşiktaş'a resmi transfer teklifi KoJiRo Beşiktaş 0 13 Haziran 2022 21:18
Adam Buksa için resmi açıklama! Beşiktaş... KoJiRo Beşiktaş 0 25 Mayıs 2022 22:31




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net