Forum Logo




Beşiktaş, Gedson Fernandes'i açıkladı! Galatasaray'a gönderme...


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Haziran 2022, 20:47   #1
Çevrimdışı
Beşiktaş, Gedson Fernandes'i açıkladı! Galatasaray'a gönderme...




Beşiktaş, Gedson Fernandes'i açıkladı! Galatasaray'a gönderme...
Www.TrendForum.Net

Son dakika transfer haberi: Beşiktaş, Gedson Fernandes'i açıkladı! Galatasaray'a gönderme...



Son dakika transfer haberi... Beşiktaş, daha önce anlaşma sağladığı Gedson Fernandes transferini resmen duyurdu. 6 milyon Euro bonservisle Benfica'dan kadroya katılan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Çaykur Rizespor'da geçiren Portekizli orta saha için hazırlanan videoda Galatasaray'a yapılan gönderme ise gözlerden kaçmadı.




Beşiktaş , geçtiğimiz sezonun devre arasında Benfica'dan 6 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı Gedson Fernandes'i resmen duyurdu. Sonraki satışan %50 payla transfer edilen ve yarım sezonu Çaykur Rizespor'da kiralık olarak geçiren Portekizli yıldız ile ilgili hazırlanan video 19.03'te Siyah Beyazlı ekibin sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

'Zarif, sağlam, estetik…' notuyla paylaşılan videoda Gedson'un Rizespor formasıyla Nef Stadı'nda Galatasaray 'a attığı golü resmetmesi gözlerden kaçmadı. Gedson, golü tabloya çizerken, ardından da keman çaldı. Hatırlanacağı üzere Siyah Beyazlılar, 17 Haziran Cuma günü Gedson ile ilgili hazırlanan videoyu 19.05'te paylaşmış, "Önümüzdeki haftayı bekleyin" mesajını vermişti.



Ne olmuştu?

Yaz ayındaki süreçte oyuncunun kulübü Benfica’yı ikna edemeyen ve sonrasında orta sahaya Katalan devi Barcelona’dan Miralem Pjanic’i transfer eden Kartal, Gedson’u da yeni dönem için kadrosuna katmayı başarmıştı. Devre arasında ilk olarak Galatasaray’la görüşüp anlaşma sağlayan yıldız futbolcu, Sarı-Kırmızılılar’ın süreci ağırdan alması sonrasında Beşiktaş ’ın da yakın ilgisi sebebiyle Siyah-Beyazlılar’ı seçmişti.

Beşiktaş'ın Gedson’la anlaşması sonrasında, Galatasaray’ın son bir atak yaptığı iddia ediliyordu. Sarı Kırmızılılar’ın, oyuncunun temsilcisiyle temas kurup Beşiktaş’la aynı şartlarda bir kontrat önerisinde bulunulduğu ancak oyuncunun bu öneriyi reddettiği gelen haberler arasındaydı. Bu gelişmenin ardından Cim Bom’un, rakamı artırdığı ancak Gedson’un temsilcisiyle birlikte Beşiktaş kararında geri adım atmadığı ifade edilmişti.



Sezonun ikinci yarısını Rizespor'da geçiren Gedson, 11 maça çıktı ve 3 gol, 3 asistle skora katkı sağladı.



Beşiktaş ve Benfica arasında yapılan özel anlaşma gereği Gedson Fernandes, sezonun ikinci yarısını Rizespor’da kiralık olarak geçirdi. Bunun sebebi ise Siyah-Beyazlılar’ın TFF’nin açıkladığı limitleri aşmış olmasıydı. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Benfica’nın oyuncuyu bir an önce elinden çıkarmak istemesi sonrasında bulduğu bu formülle, Gedson’u iyi ilişkilerinin bulunduğu Rizespor’a göndererek Benfica’da iyi bir ilk yarı geçirmeyen futbolcuyu yeni döneme hazırlamayı planladı.


Siyah-Beyazlılar, yetenekli oyuncu için Portekiz kulübüne 5 taksitle 6 milyon Euro ödeyecek. Gedson’un sonraki satıştan yüzde 50 payı da Benfica’ya ait olacak. Siyah-Beyazlılar, 5 yıllık anlaşma sağladıkları yıldız isme ilk sezonda 1 milyon Euro verecek. Sonraki yıllarda 150 bin Euro’luk artışlarla ödeme yapılacak.


Fanatik
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıkladı, beşiktaş, fernandesi, galatasaraya, gedson, gönderme


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Gedson Fernandes Beşiktaş için İstanbul'da KoJiRo Beşiktaş 0 21 Haziran 2022 20:32
Manuel Fernandes'ten Beşiktaş sözleri: Seviye oldukça iyiydi KoJiRo Beşiktaş 0 15 Haziran 2022 20:39
Horner, Azerbaycan GP'de iyi performans gösteren Vettel'e gönderme yaptı KoJiRo Formula 1 0 13 Haziran 2022 19:44
Gedson Fernandes'e sürpriz telefon! KoJiRo Beşiktaş 0 25 Mayıs 2022 22:44
Batshuayi Beşiktaş'tan ayrıldığını açıkladı KoJiRo Beşiktaş 0 23 Mayıs 2022 20:36




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net