Forum Logo




Rıdvan Yılmaz'da bonservis krizi! Bir talip daha


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Haziran 2022, 18:02   #1
Çevrimiçi
Rıdvan Yılmaz'da bonservis krizi! Bir talip daha




Rıdvan Yılmaz'da bonservis krizi! Bir talip daha
Www.TrendForum.Net

Son dakika Beşiktaş transfer haberi! Rıdvan Yılmaz'da bonservis krizi! Bir talip daha



Beşiktaş ile Eintracht Frankfurt arasında Rıdvan Yılmaz’ın bonservis bedelinin ödeme şekli konusunda kriz yaşıyor. Alman kulübünün tavrında değişme olmadığı sürece siya-beyazlı kulübün izleyeceği yol haritası belli oldu.




Beşiktaş ile Eintracht Frankfurt arasında Rıdvan Yılmaz’ın bonservis bedelinin ödeme şekli konusunda ciddi problem yaşandığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlılar sözleşmesi 2023’te bitecek olan 21 yaşındaki milli futbolcu için Alman kulübüyle el sıkışmıştı. Ancak günler önce yapılan bu anlaşmaya rağmen henüz resmi imzalar atılmadı.

Merakla beklenen transferin bir türlü resmiyet kazanmamasının perde arkasında ise kulüpler arasında yaşanan ödeme krizinin olduğu belirlendi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Ödeme konusunda aşamadığımız yerler var. Bunları toparlamaya çalışıyoruz. Rıdvan altyapıdan gelen bir futbolcumuz. 6,5 milyon euroyu bu çocuk bir şekilde kasamıza getiriyor. 4 artı 2,5 milyon euro ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay olacak. Bonuslar yüzde 99 bize gelecek. En önemlisi Rıdvan gitmek istiyor. Taraftar bize güvensin. Biz yanlış hiçbir şey yapmıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş’ın 4 milyon euroluk bonservis bedelinin büyük bölümünü peşin istediği, Eintracht Frankfurt’un ise buna yanaşmadığı aktarıldı. Alman ekibinin ödemeyi taksitler halinde yapmak için bastırdığı ve şimdiye kadar geri adım atmadığı kaydedildi. Kulüplerin ortak bir noktada buluşması halinde resmi imzalar atılacak ve transfer tamamlanacak. Aksi halde Rıdvan’ın Eintracht Frankfurt’a transferi gerçekleşmeyecek. Rıdvan takımda kalır ve yeni sözleşme imzalamazsa sezon sonu serbest kalacak.

TORİNO TAKİPTE

Rıdvan’ı kadrosuna katmak isteyen ekiplerinden Torino, Beşiktaş ile E.Frankfurt arasındaki görüşmeleri yakından takip ediyor. İtalyan ekibi, iki kulübün anlaşamaması halinde hemen devreye girerek Rıdvan’ı renklerine bağlamayı hedefliyor. Torino’nun bonservis konusunda Beşiktaş’ın koşullarını karşılamaya hazır olduğu da ileri sürülüyor.

Fanatik
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, bonservis, daha, krizi, rıdvan, talip, yılmazda


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Frankfurt Rıdvan Yılmaz'ı 11'de oynatacak KoJiRo Beşiktaş 0 23 Haziran 2022 20:36
Rıdvan Yılmaz'ın yerine Miguel Trauco KoJiRo Beşiktaş 0 20 Haziran 2022 21:04
İşte Rıdvan Yılmaz'ın bonus maddeleri! KoJiRo Beşiktaş 0 15 Haziran 2022 20:53
Valerıen Ismael'den Rıdvan Yılmaz sözleri! KoJiRo Beşiktaş 0 12 Haziran 2022 16:07
Rıdvan Yılmaz'da gözler o gelişmede! KoJiRo Beşiktaş 0 22 Mayıs 2022 17:06




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net