Forum Logo




Son dakika Beşiktaş haberi! Juan Mata'ya onay çıktı...


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Ağustos 2022, 10:26   #1
Çevrimdışı
Son dakika Beşiktaş haberi! Juan Mata'ya onay çıktı...




Son dakika Beşiktaş haberi! Juan Mata'ya onay çıktı...
Www.TrendForum.Net

Kulübe menacerler aracılığıyla önerilen İspanyol 10 numara için karar verildi. Teknik direktör Valerien Ismael, 34 yaşındaki dünyaca ünlü 10 numaraya yeşil ışık yaktı. Yönetim, deneyimli oyuncuyla pazarlıklara başlayacak. Juan Mata, ABD ve Arap yarımadasından teklifler almasına rağmen Manchester United sonrasındaki kariyerine Avrupa’da devam etmek istiyor.



Teknik direktör Valerien Ismael’in raporu doğrultusunda; Romain Saiss, Cenk Tosun, Jackson Muleka, Emrecan Uzunhan, Wout Weghorst ve Arthur Masuaku transferlerini yapan Kara Kartal’da, geçen sezon anlaşılan Gedson Fernandes de takıma katılmıştı. Yapılan birçok hamleye rağmen Beşiktaş , transferde vites küçültmüyor! Fransız teknik adam ve sportif direktör Ceyhun Kazancı’nın birlikte yaptığı çalışmalar sürerken kulübe, Juan Mata önerisi gelmişti.

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’daki macerası sona eren ve boşa çıkan 34 yaşındaki futbolcunun menacerler aracılığıyla teklif edilmesi sonrasında konuyu Valerien Ismael’e ileten yönetim, Fransız teknik adamdan olumlu geri dönüş aldı. İdareciler, yeni haftada Mata’nın menaceriyle masaya oturup pazarlıklara başlayacak. Eğer Mata, opsiyonlu bir kontrat ve yüksek olmayan bir maaşı kabul ederse anlaşma sağlanacak.

Koray Günter’e ret

Bayer Leverkusen’den Nadiem Amiri için girişimlerini sürdüren yönetim, Alman kulübünü ikna turlarını sürdürüyor. Alman orta saha oyuncusunu kiralama konusunda yoğun çalışmada bulunan idareciler, 25 yaşındaki oyuncuyu da menaceri aracılığıyla ikna etmeye çalışıyor. Stoper transferinde Hellas Verona’dan Koray Günter’i hedefleri arasına ekleyen Kartal, oyuncudan 1 milyon 750 bin Euro’dan 4 senelik anlaşma, kulübü Hellas Verona’dan da 3 milyon Euro’luk bonservis talebi aldı.



Yönetim, bu şartlarla transferi gerçekleştiremeyeceğini oyuncu ve kulübüne iletti. Öte yandan İsviçre ekibi Young Boys’tan Christian Fassnacht için de temaslarını sürdüren yönetimin, uzun süredir listesinde bulunan 28 yaşındaki kanat oyuncusunun transferini yeni haftada bitirmeyi planladığı belirtildi.

Fanatik
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beşiktaş, çıktı, dakika, haberi, juan, mataya, onay, son


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Beşiktaş transfer haberi! Onyekuru'da son dakika KoJiRo Beşiktaş 0 24 Haziran 2022 20:55
Kofi Kyereh için onay çıktı KoJiRo Beşiktaş 0 18 Haziran 2022 19:06
Beşiktaş haberi! Weghorst rötar yaptı! KoJiRo Beşiktaş 0 16 Haziran 2022 21:00
Beşiktaş'ta Halil Dervişoğlu için onay çıktı! KoJiRo Beşiktaş 0 10 Haziran 2022 15:00
Güntekin Onay Beşiktaş - Konyaspor maçını yazdı KoJiRo Beşiktaş 0 22 Mayıs 2022 17:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net