Forum Logo




Yeni bir konsept tasarım çalışması, "Windows 12 keşke böyle olsa" dedirtiyor

Bilgisayar ve Donanım ile ilgili tüm konulara buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Temmuz 2023, 17:47   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yeni bir konsept tasarım çalışması, "Windows 12 keşke böyle olsa" dedirtiyor




Yeni bir konsept tasarım çalışması, "Windows 12 keşke böyle olsa" dedirtiyor
Www.TrendForum.Net



Windows 11'in ilk kez ortaya çıkmasından bu yana iki yıl geçti ve Microsoft, muhtemelen, önümüzdeki yıl da aynı dönemlerde, genellikle Windows 12 olarak anılan Next Valley’den bahsediyor olacak. Bu nedenle, yeni nesil işletim sistemi hakkındaki söylentiler ve coşku yavaş yavaş artmaya başlıyor ve son birkaç aydır, bir sonraki Windows’un nasıl görünebileceğini gösteren birden fazla konsept ortaya çıktı.

YouTube yayıncısı AR 4789, geçtiğimiz ay kanalında bir Windows 12 konsept videosu yayınladı. Bu konseptte, Başlat menüsü ve widget panosu, kullanıcıların gerçekten takdir edeceği gibi gözüküyor. Bu konsept, işlevsel özellikler ve güzel bir görüntünün yanı sıra, günümüzde Windows 11’de tipik hale gelen reklamlar, tanıtımlar veya öneriler de barındırmıyor. Başlat menüsü, önerilen içerik yerine Son öğeler bölümüne sahip ve bu bölüm, bir kullanıcı için çok daha yararlı veya en azından daha az can sıkıcı olabilir. Widget paneli, serbestçe yeniden düzenlenebildikleri için Windows 10’daki canlı kutucuklara daha çok benziyor.



Yine de, Windows 11’in yuvarlatılmış köşeler gibi ana görsel özellikleri korunuyor. Kayan görev çubuğu, bazı Dev kanalı geliştirmeleri ve değişikliklerinin de gösterdiği gibi, neredeyse kesinlikle Windows 12’nin bir parçası olacak gibi gözüküyor. Tabii ki Microsoft’un fikrini değiştirmek için yeterince vakti olduğu da rahatlıkla söylenebilir.

Konsept, her ikisinin de aynı derecede iyi görünmesi sayesinde açık tema ile karanlık tema arasında neredeyse mükemmel bir denge kurmayı da başarıyor.



CHIP
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, çalışması, dedirtiyor, konsept, tasarım, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kaç Tane Böyle Dostun Var ? Daha Önemlisi Sen Kaç Kişiye Böyle "DOST" Olabildin ? Sır Trend Sorular 5 14 Nisan 2023 13:13
Hamilton: "Böyle bir sonuç almayı beklemiyorduk" KoJiRo Formula 1 0 03 Nisan 2023 13:45
Fiyatını Görünce "Keşke Türkiye'ye Gelse" Diyeceğiniz Samsung Galaxy F14 5G Duyuruldu Zeytin Telefon Dünyasından Haberler 0 24 Mart 2023 16:44
Steiner: "Schumacher böyle kazalar yapmaya devam edemez" KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 13:08
"Keşke daha çok konser olsa" KoJiRo Beşiktaş 0 03 Haziran 2022 20:39




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net