Forum Logo




F1 22 İçin DLSS ve Ray Tracing Desteği Getiren Sürücü Yayınlandı

Bilgisayar ve Donanım ile ilgili tüm konulara buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Haziran 2022, 19:41   #1
Çevrimiçi
F1 22 İçin DLSS ve Ray Tracing Desteği Getiren Sürücü Yayınlandı




F1 22 İçin DLSS ve Ray Tracing Desteği Getiren Sürücü Yayınlandı
Www.TrendForum.Net



F1 22 için yeni hizmete alınan GeForce Game Ready Driver (Oyuna Özel Sürücü) sayesinde, GeForce oyuncuları, Codemasters tarafından geliştirilen, çok beğenilen F1 Serisinin en son sürümüne bugün erken erişimle kavuşuyorlar. F1® 22, birçok ray-traced efekti ve 2 kattan fazla performans yükseltmesi sağlayan NVIDIA DLSS’i de destekliyor. DLSS etkinken performansı ikiye katlayan GeForce RTX 3060 Ti ve üzeri GPU’ya sahip oyuncular, F1® 22’de etkinleştirilen her ray-tracing efekti ve maksimum ayarlarla, 4K’da 60 FPS veya daha yüksek kare hızlarına ulaşabiliyorlar.

Yeni Driver ayrıca DLSS ve ray-tracing yansımalarla 13 Temmuz’da piyasaya sürülecek Loopmancer’ı da destekleyecek. Buna ek olarak Driver, beş oyun için GeForce Experience Optimal Oyun ayarlarına uyumlu çalışıyor, Monster Hunter Rise ve Monster Hunter Rise: Sunbreak’te en iyi oyun deneyimini sunuyor ve yeni GeForce GTX 1630 GPU’yu da destekliyor. Böylece, Jurassic World, Resident Evil ve Warhammmer gibi sevilen oyun serilerinin RTX teknolojilerine sahip oyunlar listesine katıldığı güzel bir ay kapanışı oluyor.

DLSS, F1 22’de Performansı İki Katına Çıkarıyor

F1 22’ye gelen yenilikler arasında ray-tracing opak yansımalar, ray-tracing şeffaf yansımalar, ray-tracing ortam oklüsyonu ve oyunun görsel sürükleyiciliğine katkıda bulunmak için ray-tracing gölgelendirmeler yer alıyor. Ray-tracing aydınlatma ile oyuncular, doğru yansımalara sahip mükemmel şekilde parlatılmış Formula 1 yarış arabalarına sahip oluyorlar ve F1 pistinde yarışırken her şeyi benzersiz ayrıntılarla gölgelendirilmiş şekilde görebiliyorlar.



NVIDIA DLSS tarafından sağlanan performansla GeForce RTX oyuncuları, görüntü kalitesinden ödün vermeden F1 22’nin sürükleyici ray-tracing efektlerini etkinleştirmek için yeterli kapasiteye de sahip oluyor.

Oyuna NVIDIA DLSS ve ray-tracing desteği, GeForce RTX tabanlı grafik kartı, masaüstü bilgisayar veya dizüstü bilgisayarın en üst düzeyde performansıyla, en akıcı oyun ve en yüksek kalitede grafiklerle en üst düzey F1® 22 deneyiminin sunulacağı anlamına geliyor.
DLSS ve Ray-Tracing Yansımalarla Loopmancer Duyuruluyor

Yeni Driver aynı zamanda oyunculara 13 Temmuz 2022’de lansmanı yapılacak, merakla beklenen roguelite platform, aksiyon oyunu Loopmancer için oyun zenginleştirme desteği sağlıyor. Oyun NVIDIA DLSS ve ray-tracing yansımalar desteğiyle başlayacak ve GeForce RTX oyuncularına mümkün olan en iyi oyun deneyimini sunacak.
RTX Hızlandırması Her Zamankinden Daha Güçlü

Haziran ayında, DLSS performans yükseltmeleri, Reflex gecikme azaltması ve sürükleyici ray-traced aydınlatma efektlerinden yararlanan heyecan verici oyunlar listesine yenileri katıldı:

Jurassic World Evolution 2, artık NVIDIA DLSS ve ray-traced ortam oklüsyonunu (RTAO) destekliyor.
Resident Evil 2, Resident Evil 3ve Resident Evil 7 Biohazard artık ray-traced global aydınlatmayı (RTGI) ve ray-traced yansımaları destekliyor.
Warhammer 40,000: Darktide, birçok yeni nesil oyun teknolojisinin desteğiyle piyasaya sürülecek. Listede NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex ve ray-tracing bulunuyor.
ICARUS şimdi NVIDIA Reflex’i destekliyor.
A Plaque Tale: Requiem’in ray-tracing ve NVIDIA DLSS desteği ile piyasaya sürülmesi planlandı.

Daha Fazla Game Ready Hediyeleri ve Yükseltmeleri

F1® 22 için hizmete alınan NVIDIA Game Ready Driver, aşağıdaki özellikleri sağlıyor:

Yeni GeForce GTX 1630 desteği:

o Eski bir sistem için kolay bir yükseltme arayanlar için yeni GeForce GTX 1630, ASUS, Colorful, EVGA, Galaxy, GIGABYTE, Inno, MSI, Palit, PNY ve Zotac ortaklıklarıyla dünya çapında piyasaya çıkıyor.

GeForce deneyimi için aşağıdaki oyunlar için tek tıkla optimum ayarlama:

Hydroneer
LEAP
Poppy Playtime
Propnight
The Cycle: Frontier

Oyunculara Monster Hunter Rise ve Monster Hunter Rise: Sunbreak genişletme paketleri için 30 Haziran’da ‘Game Ready’ hizmeti sunuluyor.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
desteği, dlss, getiren, ray, sürücü, tracing, yayınlandı, İçin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
AMD, Windows 7 İçin Yeni Sürücü Yayınladı: Adrenalin 22.6.1 KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 28 Haziran 2022 22:02
Huawei FreeBuds Pro 2, Çift Sürücü İle Gelebilir KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 16 Haziran 2022 21:27
Adobe Lightroom İçin Video Desteği Geldi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 15 Haziran 2022 21:12
Warhammer 40.000: Darktide, NVIDIA DLSS, Reflex ve Ray Tracing Desteğiyle Geliyor KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 11 Haziran 2022 13:11
WhatsApp, Çoklu Cihaz Desteği 2.0 İçin Çalışıyor KoJiRo Whatsapp 0 30 Mayıs 2022 20:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net