Forum Logo




MSI’ın Yeni Çözümüyle M.2 SSD’leri Takmak Kolaylaşıyor

Bilgisayar ve Donanım ile ilgili tüm konulara buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Temmuz 2022, 20:42   #1
Çevrimdışı
MSI’ın Yeni Çözümüyle M.2 SSD’leri Takmak Kolaylaşıyor




MSI’ın Yeni Çözümüyle M.2 SSD’leri Takmak Kolaylaşıyor
Www.TrendForum.Net



AMD, yeni AM5 platformuyla birlikte B650, X670, X670E gibi yonga setlerini piyasaya sürecek. Henüz doğrulanmamış olsa da B650E (Extreme) gibi farklı bir yonga setinin geleceğini öğrenmiştik. Şimdi MSI’ın sunumundan ve kullanıcı kılavuzundan bazı ekran görüntüleri yayınlandı. Burada M.2 SSD’yi takabilmemiz için geliştirilen yeni bir tasarımdan bahsediliyor.



EZ M.2 Clip (Screwless M.2 Shield Frozr ile) isimli çözüm sayesinde M.2 SSD’lerin kurulumu çok daha basit hale geliyor. Geçmişte tüm anakartlarda sürücüleri bir vida ile tutturuyorduk. MSI’ın yeni çözümü ise vida yerine mandal kullanıyor. Bu noktada M.2 soğutma kalkanını takmak biraz daha zor gibi görünüyor, ancak genel olarak kurulum çok daha kolay olacak. Şirket kısa zaman önce MSI Insider yayınında kurulumu detaylıca göstermişti.



MSI Shield ile birleştirilmiş M.2 SSD yöntemi, şirketin X670E MEG Godlike, X670E MEG Ace ve MPG X670E Carbon Wi-Fi gibi MEG ve MPG serilerinde kullanılabilecek. Diğer anakartlarda yalnızca EZ M.2 Clip çözümü sunuluyor. MSI’ın AMD 600 anakartlarının çoğunda bu çözümün kullanılmasını bekliyoruz. Ek olarak, bazı M.2 yuvalarının halen vida çözümüne güvendiği söyleniyor. Yani bazı yuvalarda EZ M.2 Clip çözümü, bazı yuvalarda geleneksel çözümler kullanılacak.



Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
Çözümüyle, kolaylaşıyor, msi’ın, ssd’leri, takmak, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
"Yeni sezon, yeni umutlar" KoJiRo Beşiktaş 0 15 Haziran 2022 20:56
Phison, 12.5 GBps Hıza Ulaşan PCIe 5.0 SSD’leri Gösterdi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 31 Mayıs 2022 20:48
NBA'de yılın en iyi savunma 5'leri belli oldu Beatrice Basketbol 0 22 Mayıs 2022 16:58




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net