Forum Logo




2023 Yıllık Burç Yorumları - Yıllık Boğa Burcu Yorumu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Mart 2023, 20:21   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
2023 Yıllık Burç Yorumları - Yıllık Boğa Burcu Yorumu




2023 Yıllık Burç Yorumları - Yıllık Boğa Burcu Yorumu
Www.TrendForum.Net



2023 yılı iş odaklı Boğa burçları için çok önemli ve bereketli bir yıl olacak gibi gözüküyor. Kariyer hayatınızda oldukça sorumluluk aldığınız; elinizi taşın altına koyduğunuz bir yıl. Üstelik geçen senelerde işinizle ilgili gerekli eğitimlerinizi alıp, planlarınızı da kafanızda oturttuğunuza göre, şimdi hareket zamanı. Bazı Boğa'lar bu sene evlilik kararı alabilir.

Boğa Burcu 2023 Kariyer Hayatı

Kariyer alanındaki mesuliyetleriniz artabilir; yoğun çalışmalar yeni finans kapılarını açabilir. Başarı sağlamanın çok çalışmaktan geçtiği bu yılda, yaptığınız işler daha görünür olacak. Kalıcı ve güzel başarılara imza atıp geleceğe yönelik sağlam adımlar atabilirsiniz. Terfi, yükselme, başka bir işe veya pozisyona geçme, kendi işinizi kurma kararı alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yeni girişimler yapmak ve aldığınız eğitimleri kariyerinizi geliştirme adına kullanmak için ideal zamandır. Önünüze birçok yeni iş fırsatı çıkabilir. İşinizi uluslararası platforma taşıyabilir ve daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz. Kariyer fırsatlarını müsrifçe kullanmamaya ve fazla riskli kararlar almamaya özen gösterin. Ortaklıklarınızda bilmediğiniz, sizden saklanan konuların gün yüzüne çıkması da bu yıl olası.

Boğa Burcu 2023 Aşk Hayatı

Bu yıl bazı Boğa'lar için evlilik çanları çalarken bazı Boğa'lar da sorunlu giden evliliklerini noktalama kararı alabilirler. Kıskançlıklar bu yıl ilişkilerinizin teması olabilir, gizli saklı kalmış konular açığa çıkabilir. Kalbi boş olan Boğa'ların aşk hayatları özellikle eylül ayında epey hareketli olacak gibi duruyor. Eylülün ikinci yarısında bir anda sıra dışı bir şekilde âşık olabilirler. Aşk hayatınızda adaletli olmaya, karma yaratmamaya özen gösterin.

Boğa Burcu 2023 Sağlık

Bu sene tiroid kontrollerinizi ihmal etmeyin. Kış aylarında farenjit ve geniz akıntıları olabilir. Özellikle mayıs ayı civarı kazalara dikkat edin. Yıl boyunca sağlık konuları fazlasıyla gündeminizde olacaktır. Bağışıklık sisteminizi güçlendirin.

Boğa Burcu İçin 2023 Tavsiyeleri

Pozitif düşünün. İyi bir ebeveyn olduğunuza ve bu konuda asla yetersiz olmadığınıza inanın. Başkalarının düşüncelerinden çok, ruhunuzun ne istediğine odaklanın. Eğer bulunduğunuz yerden mutsuzsanız, idealleriniz ve hedefiniz doğru değil demektir. Yönünüzü değiştirmeye cesaret edin.

Son düzenleyen Asi Ruh; 28 Mart 2023, 20:26.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2023, boğa, burç, burcu, burcı, yorumları, yorumu, yıllık


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
2023 Yıllık Burç Yorumları - Yıllık Koç Burcu Yorumu Asi Ruh Koç 1 28 Mart 2023 21:04
Boğa Burcu - Şubat 2023 Aylık Burç Yorumu Fiona Boğa 0 01 Şubat 2023 01:15
Boğa Günlük Burç Yorumu / 27 Ocak 2023 Fiona Boğa 0 27 Ocak 2023 00:59
13 Aralık Boğa Burç Yorumları gupse Boğa 0 13 Aralık 2022 12:57
12 Kasım Boğa Burç Yorumları Pia Boğa 0 12 Kasım 2022 11:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net