Forum Logo




THF Başkanı Kılıç sözünü tuttu

Diğer spor branşlarına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Haziran 2022, 14:45   #1
Çevrimdışı
THF Başkanı Kılıç sözünü tuttu




THF Başkanı Kılıç sözünü tuttu
Www.TrendForum.Net



THF Başkanı Uğur Kılıç ve milli sporcu Ramazan Döne, hentbol sevgisiyle tüm Türkiye’yi kendisine hayran bırakan minik Serkan ve arkadaşlarından oluşan takımla Van’da bir maç yaptı.

THF Başkanı Uğur Kılıç ve milli sporcu Ramazan Döne, hentbol sevgisiyle tüm Türkiye’yi kendisine hayran bırakan minik Serkan ve arkadaşlarından oluşan takımla Van’da bir maç yaptı.

Edremit ilçesindeki Süphan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Serkan Maho, babasının telefonundan sosyal paylaşım sitelerinde video izlerken denk geldiği hentbol sporuna duyduğu merakını, “Hentbol Nedir?” sorusuna verdiği cevapla gösterince başkan Uğur Kılıç’tan maç sözü almıştı.

Van’a giden Başkan Kılıç, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ile ziyaret ettikleri Serkan Maho’ya üzerinde milli takım sporcularının imzasının bulunan 65 numaralı formayı hediye etti. Kılıç ve Ramazan Döne, daha sonra Süphan Spor Salonu’nda Serkan ve takım arkadaşlarıyla hentbol maçı yaptı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Kılıç, “Serkan’a verdiğimiz sözü yerine getirmek üzere Van’a geldik. Serkan’la birlikte diğer arkadaşlarıyla da tanıştık, çok keyifli ve güzel bir maç oldu. Serkan, milli takım oyuncumuz Ramazan Döne’ye gol attı. Çok başarılıydı. Serkan’a bir sözümüz var, Van’da bir tane daha hentbol takımı oluşturacağız. Serkan ve arkadaşları ile tanıştığım için çok mutluyum. Hepsinin bana sözü var, 10’ar hentbolcu getirecekler bana. Van’dan bir hentbolcu ordusu çıkartacağız. Van’ın hentbol şehri olması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Ramazan Döne de; “Çocuklarla birlikte olmaktan dolayı keyifli, çok mutluyum. Serkan büyüsün, gelişimini yeterince tamamlasın yeniden karşılaşırız. Çocuklarımız yetenekli, tüm çocuklarımızı milli takımlarda görmek isterim” şeklinde konuştu.

Serkan Maho da başkan Kılıç ve Ramazan Döne’ye teşekkür ederek, “Çok mutlu oldum.” dedi.

Kaynak: THF
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başkanı, kılıç, sözünü, thf, tuttu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Savaşta; bilgi mi üstündür, kılıç mı ? Beatrice Trend Anketler 10 22 Ekim 2022 12:06
FIA Başkanı: "Yarış direktörlerini Amazon'dan satın alamıyorum" KoJiRo Formula 1 0 05 Haziran 2022 20:22
Kiev Belediye Başkanı, kentin bombalandığını duyurdu KoJiRo Dünyadan Haberler 0 05 Haziran 2022 13:14
TVF Başkanı Üstündağ, Voleybol Aday Hakem Kursu Kapanış Törenine Katıldı KoJiRo Voleybol 0 02 Haziran 2022 21:39
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: “Seneye o hakemler burada olursa...” KoJiRo Beşiktaş 0 29 Mayıs 2022 16:13




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net