Forum Logo




Nikah Şekeri ve Nikah Hediyesi Ne Demek?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Ocak 2023, 15:58   #1
Çevrimiçi
Nikah Şekeri ve Nikah Hediyesi Ne Demek?




Nikah Şekeri ve Nikah Hediyesi Ne Demek?
Www.TrendForum.Net

Nikah şekerleri; çiftlerin evlendikleri gün, mutluluklarını paylaşan kişilere hatıra kalması için dağıttıkları hediyelerdir. Nikaha veya düğüne gelen davetliler, baktıkça o çifti hatırlayacağı bir nikah şekeri ile dönerler evlerine. Eski dönemlerde nikah şekeri denince akla birkaç akide şekeri model geliyordu. Ancak günümüzde çeşit konusunda sınır yok diyebiliriz. Bu nedenle yalnızca nikah şekeri değil “nikah hediyesi” şeklinde daha genel bir iade kullanılıyor.

Nikah şekerleri ve nikah hediyelikleri aynı zamanda o çiftin tarzını da yansıtır. Mesela çiftin çocuksu bir yapısı varsa konuklarına eğlenceli ve ilginç nikah şekerlerinden hediye edebilir. Davetlilerin yüzünü güldüren nikah hediyeleri her zaman büyük etki bırakır.

Birbirinden farklı tasarımlarda ve fiyatlarda birçok nikah şekeri modeli mevcuttur. Aslında her çiftin zevkine uyacak şekilde nikah hediyesi modelleri olduğunu söyleyebiliriz. Hatta dileyen çiftler sadece kendilerinde olmasını istedikleri özel tasarımda nikah şekerleri de yaptırabilirler.

Nikah şekeri ya da hediyeliği satın almak için illa kendi semtinizde olan firmalara bakmanız gerekmez. Firmanın konumundan daha çok ürettikleri modeller üzerinden ilerleyebilirsiniz. Başka şehirde yer alan bir firmanın modelini beğendiyseniz, bunu sizin için üretip kargoyla gönderebilirler.

yapıyorsanız, altın rengi detaylarının kullanıldığı zarif bir model tercih edebilirsiniz.

Nikah şekerlerini, davetli sayınızdan daha fazla adette yaptırmalısınız. Çünkü gelen kişiler arasından mutlaka birden fazla nikah şekeri alanlar olacaktır.

Nikah şekeri firmanızla anlaşma esnasında sormanız gereken sorular var. Nikah şekerlerini size ne zaman teslim edecekler? Gönderimini ne şekilde yapacaklar? Hasar görmüş nikah şekerleri olursa bunun telafisi nasıl olacak? Bunlar, sorulması gereken en önemli sorular arasında yer alıyor.

Eğer yenebilir nikah şekerlerinden birini seçtiyseniz, içerisindeki ürünlerin taze olup olmadıklarını öğrenmeniz gerekiyor. Size düğünden uzun zaman önce ulaşırsa, organizasyon gününe kadar ürünlerin bayatlayabileceğini ve hatta bozulabileceğini unutmamalısınız.

Nikah şekerinin üzerinde yer alan kağıtta isimleriniz ve düğün tarihiniz yazacak. Bu kağıdın hazırlanması esnasında, isimlerin doğru yazdığından emin olmalısınız. Hatta gerekiyorsa birkaç kere kontrol edebilirsiniz. Bu arada nikah şekeri yazılarına da şimdiden göz atmaya başlayın. İsimlerinizin altına sevdiğiniz kısa bir cümleyi ekletebilirsiniz.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
demek, hediyesi, nikah, Şekeri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Şekeri tamamen hayatından çıkaran insan Beatrice Trend Sözlük 8 26 Ocak 2024 17:17
Nikah Masasında ; Evleneceğiniz Kişiden " Hayır " Cevabı Gelse ? KoJiRo Kafamıza Göre 14 21 Mayıs 2023 15:29
Beste Açar, sevgilisi Evren Bölek ile nikah masasına oturdu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 04 Temmuz 2022 20:07
Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın nikah yeri belli oldu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 28 Haziran 2022 22:35
İDDİA: James Harden ve Philadelphia 76ers, Nikah Tazeliyor KoJiRo Basketbol 0 17 Haziran 2022 21:14




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net