Forum Logo




80’lerin düğünleri geri dönüyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Kasım 2022, 17:28   #1
Çevrimiçi
80’lerin düğünleri geri dönüyor




80’lerin düğünleri geri dönüyor
Www.TrendForum.Net

80’lerin düğünleri geri dönüyor

TrendForum.Net

80’lerin düğünleri geri dönüyor! İşte 2022 düğün trendleri







Havaların ısınması ve baharın gelişiyle birlikte evlilik hazırlıkları yapan ve o özel günün hayalini kuran birçok çift için düğün mevsimi başlamış bulunuyor. Üstelik bu yıl kutlamalar, uzun süredir ayrı kaldığı tüm ihtişamına kavuşarak geri dönmeye hazır. Birçoğumuzun heyecanla beklediği bu özel gün, gelinlik seçimi, çiçek buketi, düğün organizasyonu, ilk dans müziği gibi düşünülmesi gereken sayısız detay barındırmasına rağmen, sadece hayalini kurmanın bile içimizi kıpır kıpır ettiği heyecanlı bir süreç. İtiraf edelim ki en sevdiği o romantik şarkıyı dinlerken ‘düğününün girişini’ veya ‘ilk dansının’ hayalini kurmayan yoktur!


Alışılmadık Destinasyonlar, Hafta içi Düğünleri…
Yapılan trend tahminlerine göre, 1984’ten bu yana planlanan düğün sayısında bu yıl en çok artış yaşanacak yıl olacak. Geçtiğimiz yıl haziran ayından itibaren 3,5 kat artış gösteren evlenme sayısı, eski ihtişamına kavuşmaya başlayan düğünlerle birlikte daha da artacak gibi görünüyor. Yaşanacak bu düğün patlaması nedeniyle organizatörler düğünlerin artık hafta içi de gerçekleşmesine alışacağımızı söylüyor.

Farklılık ve yenilik isteyen, bu özel etkinliği tek bir günle sınırlamak istemeyen çiftler ise farklı destinasyonlara yönelerek düğünlerini tüm hafta sonu festival havasında yaşamayı tercih edecek.

Popüler Dizilerin Gösterişli Düğünlere Etkisi
Herkesin izlediği ve radarında olan popüler diziler ise trendlere yön vermeye devam ediyor. Son zamanlarda çok izlenen ve eski dönem modasının işlendiği dizilerin etkisiyle ortaya asilliğin ve ihtişamın göz doldurduğu düğünler çıkacak.

Prenses Model Gelinlikler Geri Dönüyor
Son yıllarda daha sade ve gündelik gelinlikler tercih edenlerin sayısı artmış olsa bile, bu yıl itibariyle büyük saç aksesuarlarının eşlik ettiği inci ve tüy detaylarıyla süslenmiş, kabarık kollu ve prenses model kabarık etekli gelinlikleri daha fazla göreceğiz.
‘Kabarık kollu gelinlik’ aramasının yüzde 205 arttığına dikkat çeken çevrimiçi alışveriş siteleri, gösterişli bir etkinin yanı sıra özel günleri için birden fazla görünüm isteyen gelinler için çıkarılabilen detayların ön planda olduğunu vurguluyor.

Çevrecilik Etkisi Düğün Planlamasında da Dikkate Alınıyor
Son birkaç yılın en çok konuşulan konusu olan ve yaşam biçimimiz haline gelen çevreci yaklaşımlar ise artık düğün sürecinde de dikkate alınıyor.
Çevreye saygılı ve atık üretimine dikkat eden çiftler, davetiyeden düğün dekorasyonuna, gelinlikten servise kadar birçok alanda doğaya saygılı olmayı tercih ediyor.
Davetiye olarak daha çok dijital davetiyeler tercih edilse de ekilebilir tohum kağıtları kullanmak da çevreci bir düğün için tercih edilecek seçenekler arasında.

Dekorasyonda Kontrast Renkler
Düğün denildiğinde akla gelen ilk renk beyaz olsa da bu yıl dekorasyonda beyaza canlı renklerin de eşlik ettiğini görüyoruz. Adaçayı yeşili ve mercan rengi daha sade düğünlere eşlik ederken, canlı ve kontrast renklerin harmanlanmasıyla eğlenceli konseptler yaratılıyor.

Olmazsa Olmaz Gelin Buketi
Yumuşak yeşillerin cesur renklerle eşleşeceği bu yıl gelin buketlerini de renklendiriyor. Beklenmedik renk kombinasyonları benzersiz görünümler yaratarak detayları kişiselleştirmede önemli rol oynayacak.
Canlı ve rengarenk görünümlerinin yanı sıra bu yıl gelin çiçekleri alternatif olarak romantik kuru çiçeklere de yer açıyor. Çevre dostu ve yeniden kullanılabilir olan bu seçenek, dokusuyla çiçek aranjmanlarına da farklılık katacak.

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
80’lerin, düğünleri, dönüyor, geri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Rihanna 6 Yıl Sonra Müziğe Geri Dönüyor. Beatrice Müzik ve Video Dünyası 1 26 Ekim 2022 19:18
Behzat Ç. yeni bölümleriyle geri dönüyor Beatrice Televizyon Dünyası 0 15 Haziran 2022 12:38
Call of Duty Steam’e Geri Dönüyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 10 Haziran 2022 14:18
Utku Yuvakuran, geri dönüyor! KoJiRo Beşiktaş 0 06 Haziran 2022 15:38
Aydın Ayaydın geri dönüyor KoJiRo Beşiktaş 0 26 Mayıs 2022 20:45




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net