Fas Pilavı
Malzemeler
Fas Pilavı Nasıl Yapılır Tereyağı ile ayçiçek yağını tencerede ısıtın. Yemeklik doğradığınız soğanı ekleyip soteleyin. Soğan yumuşayınca kıymayı ilave edip kavurun. Baharatları ilave edin. Üzüm, badem ve tavla zarı büyüklüğünde doğradığınız kayısıyı ilave edin. Pirinci ilave edip karıştırın. 3-4 dakika sonra portakal suyu, 2 su bardağı sıcak su, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Kapağını kapatıp kısık ateşte pişirin. Pirinçler yumuşayınca üzerini kağıt havlu ile kapatıp 15-20 dakika dinlendirin. Servis yapın. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] lezzet.com.tr |
Yanıt: Fas Pilavı
Tatlı tuzlu ekşi hepsi var .nasıldır ki tadı ..
|
Yanıt: Fas Pilavı
Fas diye kabaran pilav
|
Yanıt: Fas Pilavı
seyyar pilavcı abilerden aldığım o pilav tadını hiç birşeyden alamıyorum yanında dombul bibeeer üüüüüüüf yayık ayran
|
Yanıt: Fas Pilavı
Alıntı:
|
Yanıt: Fas Pilavı
İç pilavimsi biseye benzio ve eminim lezzetlidr konulan baharatlari cok seviyorum kesin begenirdim bunuda
|
Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 05:32. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.