Osmanl,Türk Lalanga (Yunan Mutfağı Lalagia) Tarifi
Osmanl,Türk Lalanga (Yunan Mutfağı Lalagia) Tarifi
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Saray mutfağının Ramazan'daki sahur ekmeği, Lalanga tarifi nasıl yapılır? Osmanlı Türkiye'sinde hem ballı tatlı bir yemek olarak hem de peynirli tuzlu bir yemek olarak yenirdi. Lalanga, Türk mutfağında ve Yunan Mutfağı'nda Lalagia olarak varlığını sürdürmektedir. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Lalanga, Tarifi Mazemeler: 2 adet yumurta 1,5 su bardağı süt 2 yemek kaşığı yoğurt 1 çay bardağı kaşar peyniri 2 su bardağı un 1 çay kaşığı tuz Kızartmak için: 1/3 su bardağı sıvı yağ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Osmanl,Türk Lalanga Nasıl Yapılır?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Alıntılar |
Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 00:18. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.