Forum Logo




Prens Harry ve Meghan Markle'a bir şok daha: Unvanlarını geri alın!

Dünya'nın her bir yerinden en sıcak gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 13 Aralık 2022, 08:56   #1
Çevrimiçi
Prens Harry ve Meghan Markle'a bir şok daha: Unvanlarını geri alın!




Prens Harry ve Meghan Markle'a bir şok daha: Unvanlarını geri alın!
Www.TrendForum.Net

Prens Harry ve Meghan Markle'a bir şok daha: Unvanlarını geri alın!

Bu hafta her yerde onların adı vardı. Önce ABD’de ‘ırkçılıkla mücadele’ ödülü aldılar sonra da haklarında çekilen belgesel yayınlandı. Dünyada haklarında en çok konuşulan aile olan Kraliyet ailesi bir kez daha herkesin dilindeydi. Saraya ve ailelerine rest çekip herkesi karşılarına alan Prens Harry ve eşi Meghan Markle’la ilgili tartışmalar bitmek bilmiyor.


11.12.2022






En özel anları, nasıl tanıştıkları, aşklarını nasıl yaşadıkları, sadece çok az konuğun katıldığı düğün partilerinin detayları, çocukları ve elbette İngiltere’den kaçmalarına neden olacak saray draması… hayatlarıyla ilgili tüm detayları bir dijital platforma verip haklarında bir belgesel çektiren Sus*** Dükü Harry ve eşi Düşes Maeghan Markle. 2018’de evlendiklerinden beri ikisi de hep manşetlerde. Herkes onları merak ediyor ve haklarında sürekli konuşuyor. Amerika’ya gitmelerinden beriyse tek konu onlara sarayda yaşatılan zorluklar, prens kardeşler William ve Harry arasındaki kavga, eltiler Kate Middleton ve Meghan Markle arasındaki çekememezlik ve sürtüşme. Peki şimdi ne olacak?

TARTIŞMALI BELGESELİN İLK KISMI YAYINLANDI: PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK?




100 milyon sterlinlik Harry & Meghan belgesel serisi, bu hafta ilk kısmı yayınlanınca büyük bir fırtına kopardı. Herkes bir yandan belgeselde neler izleyeceklerini merak etti bir yandan da İngiltere Kraliyeti bu yaşananlara ne tepki verecek diye bekledi. Üstelik ünlü soylu çiftimiz hafta başında Robert F. Kennedy İnsan Hakları örgütü tarafından verilen ırkçılıkla mücadele ödülünü aldı ve böylece kraliyet sarayında yaşandığı iddia edilen sistematik ırkçılığı da böylece kabul etmiş oldular. Bu da aslında Harry’nin babası Kral Charles ve tahtın varisi ağabeyi Prens William için oldukça sıkıntılı bir durum. Saray konudan rahatsız olsa da ödülün ve ödül etrafında oluşan dedikoduların çok sözü edilmedi. Belgesel için ne tepki verileceği ise şimdinin en merak uyandıran konusu haline geldi.



Belgeselin ilk kısmı yayınlanınca ve İngiliz Kraliyetinin en hassas noktası yara alınca büyük fırtınaların kopması bekleniyordu. Öyle de oldu: Kraliyete yakın kaynaklar Kral III. Charles’ın taht varisi oğlu William ve gelini Kate konusundaki hassasiyeti biliniyor. Kral olduğundan beri bu ikili yanından ayırmayan ve hem desteğini gösteren hem de onları yeni edindikleri Kraliyet görevlerinin başında görmek isteyen Charles’ın, belgeselde özellikle de en sevdiği gelini Kate Middleton’la ilgili bir olumsuzluk gördüğü anda devreye girip Harry ve Meghan’ın tüm unvanlarını elinden almaya kalkışmayı düşündüğü saraydan sızan bilgiler arasında. Herkesin fısıltıyla konuştuğu bir diğer gerçek de Charles’ın ve Camilla’nın yaşananlardan çok ‘yorgun ve bıkkın’ olduğu, Prens William’ın da küplere bindiği. Ancak son duyumlar Prens William ve Kral Charles'ın, belgesel dizilerinin ardından Prens Harry ve Meghan ile 'kısasa kısas' savaşına girmeyeceği yönünde.

'ONURLU BİR SESSİZLİK' SÜRDÜRECEKLER



Saray kaynakları tarafından 'sirk' olarak adlandırılan yapımın ardından Kral II. Charles ve Prens William'ın 'işlerine her zamanki gibi' devam edeceği söyleniyor. Tabii, henüz belgesel serisinin ikinci bölümünün yayınlanmadığını da sözlerimize ekleyelim. Hem Kral'ın hem de varisinin 'onurlu bir sessizlik' sürdürmeye devam edeceğini iddia eden saray kaynakları, Galler Prensi William’ın zaten arasının bozuk olduğu kardeşi Harry’yle bir daha asla barışmayacağı fikri de oldukça baskın. William’ın henüz gündeme bomba gibi düşen belgeselin ilk üç bölümünü izlemediği biliniyor. Ancak bir noktada tamamını izlemesi de elbette bekleniyor.



Üst düzey kraliyet mensuplarının perşembe günü Westminster Abbey'de Galler Prensesi Birlikte Noel ilahisi ayinine katılması bekleniyor. Aynı gün Harry ve Meghan dizisinin sonraki üç bölümü yayınlanacak. Ve yine önemli bir saray etkinliği bu diğer gündemle gölgelenecek. Zaten uzunca bir süredir Harry ve Meghan’ın, William ve Kate’in öne çıkacağı önemli günlerde ya da etkinliklerde ortaya çıkarak onu baltalamaya çalıştıkları söyleniyor. Önümüzdeki Perşembe de buna benzer bir soğuk savaş yaşanacağı şimdiden aşikar…

WILLIAM HARRY'YE KRALİÇE ELIZABETH YÜZÜNDEN Mİ KÜSTÜ?



İngiltere tahtının varisi Galler Prensi William’ın kardeşi Harry ve eşi Meghan’a kırgınlığının en büyük sebebinin yakın zamanda hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth olduğu sanılıyor. William’ın, ikilinin Megxit olarak adlandırılan İngiltere’yi terk edişleri sırasında merhum büyükanneleri Elizabeth’e olan davranışlarına olan kızgınlığı hala geçmiş değil. Saray kaynakları bu konuda “Tüm ilişkiler güven üzerine kuruludur, ancak hayatlarını spot ışıkları altında yaşayan Kraliyet Ailesi üyeleri için bu iki kat daha fazladır. Prens William çok özel bir adam ve Harry'nin yaptığı şey, onun inandığı her şeyi yerle bir ediyor. Sırf bu konu yüzünden bile birçok kişi William’ın onlarla olan ilişkisini düzeltemeyeceğini düşünüyor. Köprünün altından çok sular aktı.”



Kraliyet sarayında durum aşağı yukarı böyle. Peki belgeseli büyük bir merakla izleyen İngiliz halkı ne düşünüyor? Harry ve Meghan’ın evliliği ve sonrasında verdikleri kararlar konusunda halk da bugüne kadar hep ikiye bölünmüş bir tutum sergilemişti. Kimi Dük ve Düşesi haklı bulup gitmelerini desteklerken, halkın bir kısmı da gönülden bağlı oldukları Kraliyetin böyle yara almasına çok sinirlenmişti. Zaten bir Amerikalı olan ve İngilizlerin sırf bu sebepten bile ısınamadığı ve sürekli davranışları eleştirilen Meghan’ın toplumdaki yeri de tartışmalı. Belgesele verilen tepkiler de bu nedenle karmaşık. İngiltere medyası, geçen Perşembe yayınlanan ilk bölümlerden sonra halkın nabzını tuttu ve sorulan sorulara verilen cevaplarla bir çeşit istatistiki bilgilere ulaşıp bunları yayınladı.

HALKIN YARIYA YAKINI "HARRY VE MEGHAN UNVANLARINI KAYBETSİN" DEDİ!



Yapılan ankete göre, İngiliz halkının yüzde 44'ü, yani yarısına yakını Harry ve Meghan’ın unvanlarını kaybetmeleri gerektiğini düşünürken, yalnızca yüzde 19'unun aynı fikirde olmadığı ortaya çıktı. Benzer bir oranla, halkın yüzde 42’si Harry'nin taht varisleri sıralamasından çıkarılması gerektiğini düşünürken, yüzde 23 buna katılmıyor. Yine İngiliz halkının yaklaşık üçte biri, yani yüzde 28’i, Kral III. Charles’ın taç giyme törenine Harry ve Meghan’ın çağırılmaması gerektiği görüşünde. Bu konuda Harry ve Meghan çağırılmalı diyenler daha fazla; yüzde 31’lik bir orana sahipler. Ankete verilen cevaplar, yaşa göre de değişiyor. Kraliyeti daha çok destekleyen yaşlı kesim bu konuda daha tutucu cevaplar verirken, genç insanlar Harry ve Meghan’ı destekler tavrı daha çok gösteriyor.

YAŞLILAR DAHA ÇOK RAHATSIZ



Soruyu cevaplayanların yüzde 51'i Harry ve Meghan’a adil davranıldığını düşünürken, yüzde 31'i çiftin haksız muamele gördüğünü düşünüyor...

65 yaş üstü insanların yarısından fazlası, yüzde 51’i, Sus***es'in unvanlarını kaybetmesi gerektiğini düşünürken, 25-34 yaş arasındakilerin sadece yüzde 16'sı bu fikri destekliyor. Belgesel dizisinin izleyen on kişiden dördü, yapımın Harry ve Meghan'a daha sempatik gösterdiğini söylerken, yüzde 26'sı onlara karşı daha az sempati hissetmiş. Anket, çiftin medya tarafından kendilerine haksız muamele edildiği yönündeki görüşüne de meydan okuyor...



Bu anket ayrıca, İngilizlerin yaklaşık yarısının (yüzde 49) monarşinin İngiltere için iyi olduğunu düşündüğünü, yaklaşık üçte ikisinin (yüzde 65) bir monarşi olarak kalınması gerektiğine inandığını ve yarısından fazlasının (yüzde 55) monarşinin devamına inandığını ortaya koydu.


* * * * Alıntılar
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alın, bir, daha, geri, harry, marklea, meghan, prens, unvanlarını, şok


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Prens Harry ve Meghan Markle ile yemeğe 1 milyon dolar Zeytin Dünyadan Haberler 1 15 Kasım 2022 12:01
Bak bunu burdan alın Er Şaban Trend Sözlük 1 03 Ekim 2022 01:31
Edanur Yılmaz - Alın Yazısı bb Müzik ve Video Dünyası 1 23 Eylül 2022 23:12
Gaziantep Basketbol’dan Bir Transfer Daha: Can Uğur Öğüt Geri Döndü KoJiRo Basketbol 0 28 Haziran 2022 21:50
Prens Harry, yeniden Kraliyet Ailesi'ne dönebilir KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 13 Haziran 2022 21:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net