Forum Logo




Amber Heard karalama davasında uzlaşmaya gitti: Bu bir kabul değildir

Dünya'nın her bir yerinden en sıcak gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Aralık 2022, 11:15   #1
Çevrimdışı
Saygın Üye
Amber Heard karalama davasında uzlaşmaya gitti: Bu bir kabul değildir




Amber Heard karalama davasında uzlaşmaya gitti: Bu bir kabul değildir
Www.TrendForum.Net

Johnny Depp'in açtığı iftira davasını kaybeden ve Depp’e 10 milyon dolardan fazla tazminat ödemesi gereken Amber Heard, mahkemeye sunduğu itirazlardan ve tazminatı ödememek için attığı adımların ardından uzlaşmaya gitmeye karar verdiğini açıkladı.



Amerikalı oyuncu Johnny Depp ve Amber Heard’ün birbirinden çarpıcı iddialarla gündeme gelen karalama davası Depp'in zaferiyle sonuçlanmıştı. Davayı kaybeden ve Depp’e 10 milyon dolardan fazla tazminat ödemesi gereken Heard, kararın geri alınması için pek çok itirazda bulunmuştu.



UZLAŞMAYI KABUL ETTİ
Dava sonucunu kabul etmeyen ve geri adım atmayacağını yineleyen Heard, Depp’e 1 milyon dolar dolar ödeme yapacağını açıklayarak uzlaşmaya varmak istediğini açıkladı.

Depp’in avukatları, oyuncunun Heard’ten alacak olduğu 1 milyon doları hayır kurumlarına bağışlayacağını açıkladı. Avukatlar, Depp için konunun hiçbir zaman ‘para’ olmadığını açıkladı.


"HUKUK SİSTEMİNE OLAN İNANCIMI KAYBETTİM"
Heard, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Amerika'nın hukuk sistemine olan inancını kaybettiğini söyledi.

Oyuncu, “Bunu yapmayı hiçbir zaman seçmedim. Gerçeğimi savundum ve bunu yaparkan hayatım mahvoldu Sosyal medyada karşılaştığım iftiralar, kadınların öne çıktıklarında ve gerçekleri savunduklarında yeniden ve yeniden mağdur edilme biçimlerinin kanıtı ve aslında bunun herkesin görebileceği kadar büyütülmüş bir versiyonudur” açıklamasında bulundu



"BU BİR KABUL DEĞİLDİR"
36 yaşındaki oyuncu “Artık nihayet altı yıl önce kurtulmaya çalıştığım bir şeyden kabul edebileceğim şartlarda kendimi özgürleştirme fırsatım doğdu. Bu bir kabul değildir. Bu bir taviz eylemi değildir. Sesimin duyulmasıyla ilgili bir kısıtlama yok” diyerek sözlerine devam etti.

KARARIN İPTALİNİ İSTEMİŞTİ
Bir dönem Depp'e tazminatı ödemek için evini satmak zorunda kaldığı iddia edilen Heard, son olarak kararın geri alınması için Virginia mahkemelerine başvurmuş ve Depp tarafından taciz edildiğini bildirdiği bazı terapi notlarının gözardı edilmesini adil bulmadığını yineleyerek davanın yeniden görülmesini talep etmişti.

GOOGLE'DA EN ÇOK ARATILAN İSİM OLDU
Öte yanda, ABD'li oyuncu Johnny Depp ile boşanma süreci tüm dünya tarafından izlenen oyuncu, karalama davasındaki söylemleri ve Depp'in kendisi hakkında ortaya attığı iddialarla kuşkusuz bu yılın en çok konuşulan isimlerinden oldu. Ünlü oyuncu bu yıl 5 milyon 651 bin 700 kere aratıldı.

Google aramalarının zirvesini eski eşi Amber Heard ile paylaşan Johnny Depp, açtığı karalama davasındaki zaferi, konserleri ve yeni film projeleriyle gündeme geldi. Oyuncu, 5 milyon 565 bin 100 kere Google'da aratıldı.


ESKİ SEVGİLİSİNİ SİLDİ Mİ?
Sosyal medya platformu Twitter’ı satın alan dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk’ın eski sevgilisi Amber Heard’un hesabının silinmesi dikkat çekmişti.

Twitter bünyesinde işten çıkarmalar yapan ve "mavi tik" için aylık 8 dolar ücret alınacağını duyuran Musk’ın Heard’ın hesabını sildiği öne sürüldü. Ancak Heard'ün hesabını kendi isteğiyle silmiş olabileceği de iddialar arasında yer aldı.

İkili 2013 yılında Heard'ün rol aldığı Machete Kills adlı filmin setinde tanışmıştı. 2016 yılında görüşmeye başlayan çiftin yolları 2018 yılında ayrılmıştı.

ntv
__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
amber, bir, davasında, değildir, gitti, heard, kabul, karalama, uzlaşmaya


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Amber Heard mü, Johnny Depp mi? mamihlapinatapai Trend Sözlük 9 01 Aralık 2022 13:05
Kabul etmek özgürlüktür ve bu sevmekle ilgili değildir DeepSilence Kişisel Gelişim 0 29 Kasım 2022 10:08
Amber Heard Kimdir KoJiRo Oyuncular / Yönetmenler 1 07 Ağustos 2022 10:02
Cara Delevingne - Amber Heard öpüşme görüntüleri KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 24 Haziran 2022 21:27
Amber Heard, kitap çıkarıyor KoJiRo Ünlülerin Dünyası 1 23 Haziran 2022 21:22




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net